EXCLUSIV George Simion îi răspunde prefectului Capitalei și se delimitează de incidente: ‘S-au desfășurat în afara cadrului protestului’

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, i-a răspuns prefectului Capitalei, Alin Stoica, după ce acesta din urmă a găsit AUR-ul vinovat pentru incidentele de aseară.

Liderul AUR a precizat, pentru Bugetul.ro, că incidentele din Piața Unirii au avut loc „în afara cadrului protestului”.

Mitingul s-a terminat în Piața Victoriei și toată lumea a plecat spre casă. Normal că fiecare incident este regretabil, mai ales că acestea s-au desfășurat în afara cadrului protestului”, a declarat, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, George Simion.

„Se războiesc între ei pentru a crește sau a scădea numărul de cazuri”

George Simion a criticat vehement bâlbele autorităților și a acuzat că Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR, în loc să conducă țara, se răzbună pe AUR, un partid pe care îl văd ca „un dușman principal”.

Noi am participat la proteste, dar ei nu participă la guvernare! Nu fac ce ar trebui să facă. Se războiesc între ei pentru a crește sau a scădea numărul de cazuri, numărul de raportări, fie că vorbim de morți, fie de vaccinări. 

Ei ar trebui să conducă o țară și au ca dușman principal pe cei pe care îi văd că le-ar fura puterea, pe AUR”, a mai spus, pentru Bugetul.ro, liderul AUR.

Prefectul Capitalei, atac la AUR

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a găsit, luni dimineața, vinovatul pentru incidentele de azi-noapte.

Este de notorietate publică că aceste proteste au fost organizate de un anumit partid și de un anumit lider al acelui partid”, a afirmat Stoica.

Vezi și

Super veste de la Guvern pentru români: Cine va putea beneficia de acest ajutor

EXCLUSIV Schemă cu iz penal în PNL! Documentele au ajuns pe masa DNA

Mare atenție, șoferi! Amenzi de până la 3000 de lei pentru toți cei care încalcă aceste reguli

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare