sursa foto:  Facebook

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viață!

Necazurile nu se mai termină pentru Gino Iorgulescu! După ce fiul său, Mario Iorgulescu, l-a pus într-o postură extrem de dificilă, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpă ființă din lume. Bugetul.ro vă prezintă, în exclusivitate, întreaga poveste.

Potrivit surselor Bugetul.ro, Gino Iorgulescu a pierdut-o pe cea care l-a adus pe lume. Mama sa se confrunta, de multă vreme, cu probleme de sănătate. Tatăl lui Mario Iorgulescu a avut mare grijă de ea, pentru că o iubea enorm. I-a angajat asistente care să îi ofere cel mai bun tratament, dar dată fiind și vârsta sa înaintată, nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Relația dintre șeful Ligii Profesionale de Fotbal și mama sa a fost una extrem de specială. Pe vremuri, când era la început de drum, i-a fost sprijin și l-a susținut chiar și atunci când nu avea succes. Acum, viața i-a dat lovitura de a o lua de lângă el.

Gino Iorgulescu a făcut infarct în luna mai

Ultimii ani au fost extrem de dificili pentru Gino Iorgulescu. A făcut infarct după infarct, ultimul fiind în luna mai a anului 2023. Pe 11 septembrie, a aflat că fiul său, Mario Iorgulescu, ar putea primi chiar mai mult de 13 ani și 8 luni pentru omor.

La Curtea de Apel, șeful LPF s-a prezentat vizibil afectat, slăbit și stors de puteri. În vremea în care fiul său se judeca pentru a-și afla sentința, după ce a fost și internat la un centru, mama sa era bolnavă. Fostul fotbalist are un stent la inimă, există posibilitatea de a și-l pune și pe al doilea și este sub supraveghere medicală.

CITEȘTE ȘI: A fost emis un nou mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu: Statul român s-a mişcat în direcţia corectă

Mario Iorgulescu a fugit din România

În prezent, Mario Iorgulesu are 28 de ani. La vârsta de 24 de ani s-a urcat la bordul unui Aston Martin de 300.000 de euro și a intrat cu mașina într-un bărbat de 24 de ani care avea acasă doi copii. Tragedia a avut loc pe data de 8 septembrie 2019, când șoferul avea o alcoolemie de 1,96 g/l și ar fi consumat droguri de mare risc.

Pe data de 18 octombrie 2023, fiul lui Gino Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare. Din toamnă, este în Milano, Italia, unde a fugit cu ajutorul unei ambulanțe, de la spital. Ulterior, a ieșit din țară cu un avion privat. Autoritățile române încearcă să-l aducă în țară, dar el este internat într-un spital pentru persoane cu probleme psihice.

CITEȘTE ȘI: Gino Iorgulescu, despre procesul fiului său Mario: Totodată, există suspiciuni mai mult decât rezonabile ca aceste persoane practicau în mod obișnuit înșelăciunea prin metoda «accidentul»

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare