sursa foto:  Facebook

EXCLUSIV Lovitură spectaculoasă dată de nașii Olguței Vasilescu! Sumă impresionantă câștigată

Fosta șefă a Ministerului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și senatorul Claudiu Manda și-au unit destinele duminică, chiar de Dragobete.

Duminică, aceștia au făcut doar cununia civilă, în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia fiind oficiată de primarul Mihail Genoiu.

Nași le-au fost primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori, și soția acestuia, Larisa Flori.

Vezi și EXCLUSIV Război imens în PSD: Liviu Dragnea, strâns cu ușa! Doi grei amenință cu plecarea

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi ce lovitură spectaculoasă au dat nașii Olguței Vasilescu în afaceri. Larisa Flori este asociată în două firme: EURO BEST GROUP SRL și FANTY GRUP SRL.

Dacă prima firmă nu merge extraordinar, în ultimul an fiscal declarat având un profit de 1.391 de lei, cealaltă societate le aduce soților Flori venituri serioase.

Potrivit datelor declarate la Fisc și obținute de Bugetul.ro, în anul 2017, FANTY GRUP SRL a obținut un profit net de 1.024.323 de lei, iar în 2016, unul de 1.355.278 de lei.

Vezi și EXCLUSIV Lovitură de teatru în privința pensiilor românilor! Reacție explozivă a Ministerului Muncii

De altfel, în declarația de avere depusă în anul 2017, pe când era șef de birou la Primăria Craiova, Larisa Flori a dezvăluit că firma i-a adus 166.639,70 de lei, circa 35.000 de euro.

Precizăm că Larisa Flori mai este asociată în afacere cu Cristian Ciobârcă, Cristian Tudosie și Cătălin Tudosie. FANTY GRUP SRL administrează restaurantul Iberico din Craiova, conform gds.ro

Iată ce scria Gazeta de Sud în anul 2015: „În februarie, 2015 a apărut restaurantul Iberico, care figurează pe firma Fanty Grup SRL, deținută de Cristian Ciobârcă, Cristian Tudosie, Iuliana Larisa Flori (soția primarului comunei Ișalnița) și Cătălin Tudosie. Cristian Ciobârcă a povestit despre afacerea sa în studioul Alege TV, alături de Ion Vărgatu. Fanty Grup activează din 2007, iar din 2008 a deschis prima unitate, Trend Studio Coffe. Acum pe firma respectivă activează mai multe unități de alimentație publică în Craiova, din categoria baruri și a restaurante”.

Vezi și Vești bune pentru acești pensionari! Pensiile lor vor fi majorate

Atenție, șoferi! Codul Rutier trece prin noi schimbări

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare