sursa foto:  aktual24.ro

EXCLUSIV Război imens în PSD: Liviu Dragnea, strâns cu ușa! Doi grei amenință cu plecarea

Este război într-una dintre filiale de bază ale Partidului Social Democrat! Doi membri marcanți amenință cu plecarea, dacă liderul PSD, Liviu Dragnea, nu va lua această decizie.

Mihai Popa și Mihai Mohaci, deputați PSD de Brașov, amenință că vor părăsi partidul, dacă șeful Liviu Dragnea nu îl va trage pe linie moartă pe Marius Dunca, actualul președinte interimar al PSD Brașov.

„Lui Mihai Popa și celuilalt deputat, domnului Mohaci, li s-au propus funcțiile de președinte executiv și secretar general al organizației județene, pe care nu le vor accepta, pentru că nu s-a rezolvat absolut nimic și sunt la un pas să plece din partid.

Vezi  și EXCLUSIV Oamenii lui Carmen Dan, scut pentru sora lui Dacian Cioloș! Reacția care dinamitează spusele fostului premier

Președintele (n.r. – Liviu Dragnea) le-a promis că Marius Dunca va fi înlocuit cu cineva mai capabil, la conducerea organizației județene. Ulterior, se pare că și-a schimbat poziția”, au declarat surse politice, pentru Bugetul.ro.

Deputatul Mihai Popa a confirmat, pentru Bugetul.ro, informațiile, menționând că săptămâna viitoare va exista o ultimă discuție cu Liviu Dragnea, în legătură cu viitorul celor doi deputați în PSD.

Vezi și EXCLUSIV Am aflat! Câți bani scoate Liviu Dragnea din buzunar, pentru a-i plăti Irinei Tănase spitalizarea

Aceste noi informații aruncă-n aer anunțul făcut de PSD Brașov, la începutul acestei luni, conform căruia Marius Dunca ar avea susținerea necesară pentru a continua activitatea în funcția organizației județene.

Alegerile pentru funcția de președinte al organizației județene PSD Brașov vor avea loc la 24 martie, după cum s-a arătat într-un comunicat de presă.

Popa și Mohaci, întorși din drum de Dragnea

Mihai Popa și Mihai Mohaci au mai demisionat din PSD la începutul lunii decembrie a anului trecut și au anunțat că trec la Pro Româna, partidul fostului premier Victor Ponta.

Ulterior, după negocieri intense cu Liviu Dragnea, Mohaci și Popa au revenit asupra deciziei, întorcându-se în Partidul Social Democrat.

Vezi și Atenție! S-ar putea ca această categorie de angajați să primească vouchere de vacanță

Vești bune pentru clienții RCS&RDS! Iată de ce vor beneficia

EXCLUSIV Lovitură de teatru în privința pensiilor românilor! Reacție explozivă a Ministerului Muncii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare