EXCLUSIV Marcel Vela acuză un fake-news de proporții: Președintele și prim-ministrul și-au dat acordul

Ministrul de Interne, Marcel Vela, acuză un fake-news de proporții. Șeful Internelor a dezvăluit, în exclusivitate pentru BUGETUL.RO, că președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au fost de acord ca polițiștii să împartă Lumina de Paști.

Fake-news! Președintele și prim-ministrul au fost de acord”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Marcel Vela.

Anterior, surse au dezvăluit, pentru Antena 3, că între președintele Klaus Iohannis și ministrul Vela ar fi izbucnit un scandal uriaș.

Motivul? Decizia ca polițiștii să împartă Lumina de Paști ar fi fost luată fără acordul președintelui și al șefului Guvernului. În acest context, șeful MAI a precizat, pentru Bugetul.ro, că atât Ludovic Orban, cât și Klaus Iohannis au fost de acord.

Conform Antena 3, acesta ar fi și motivul pentru care Klaus Iohannis a anunțat că va susține, astăzi, o ședință cu membrii Guvernului, printre care și ministrul Marcel Vela.

Totul ar fi început odată cu anunțul făcut de Marcel Vela despre faptul că polițiștii vor împărți Lumina în noaptea de Înviere. Cei care ar fi fost dezamăgiți total de decizia lui Vela ar fi fost Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, și Florin Cîțu, ministrul de Finanțe.

Cei doi s-ar fi plâns premierului Ludovic Orban că, prin decizia luată, Marcel Vela își bate joc de toate măsurile luate până în prezent și că pune în pericol tot ce au realizat.

Mai mult, decizia lui Marcel Vela, în calitate de ministru de Interne, ar fi fost luată fără acordul membrilor Guvernului și, mai mult decât atât, fără acordul președintelui Iohannis.

După cum am scris la începutul materialului, Marcel Vela ne-a precizat că nimic nu este adevărat.

Vezi și

Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

Informații bombă! Bill Gates ar fi trimis kituri de testare deja infectate

EXCLUSIV Amănuntul care le-a scăpat tuturor: Dovada că, la ordinul lui Marcel Vela, se controlează la sânge în perioada stării de urgență

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare