sursa foto:  mediafax.ro

EXCLUSIV Amănuntul care le-a scăpat tuturor: Dovada că, la ordinul lui Marcel Vela, se controlează la sânge în perioada stării de urgență

Dezvăluire Bugetul.ro. Este dovada clară că autoritățile din România nu se joacă în această perioadă! Poliția Română folosește chiar și mașini neinscripționate pentru a-i surprinde pe cetățenii care încalcă ordonanțele militare.

După ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a făcut publice, în ultima vreme, o serie de ordonanțe militare prin care a impus diferite interdicții, Poliția Română a executat fără preget ordinele șefului său direct.

Un amănunt incredibil, referitor la incidentul petrecut pe Șoseaua Pantelimon, a trecut neobservat prin fața ochilor tuturor.

Potrivit mărturiei unuia dintre tinerii implicați în incident, precum și a surselor oficiale ale Bugetul.ro, mașina de poliție, din care a coborât agentul de la Secția 9 care l-a luat la pumni pe tânărul domiciliat în zona Iancului-Pantelimon, era una neinscripționată.

Mă duceam până la cel mai apropiat magazin care era deschis, să iau o pâine. La jumătatea drumului, exact unde s-a întâmplat incidentul, era un echipaj de poliție neinscripționat, cu doi agenți care deja legitimau un băiat. Era o Dacie Logan alb”, a declarat, pentru Bugetul.ro, cel de-al doilea tânăr amendat pentru că a încălcat ordonanțele militare – cel care pe filmare se vede cum fuge, fiind ulterior prins de polițist.

Practic, pentru verificarea la sânge a cetățenilor, Poliția Română folosește inclusiv mașinile neinscripționate.

Pe o filmare apărută în spațiul public, săptămâna trecută, se vede cum un polițist de la Secția 9 din Capitală l-a luat la pumni pe un tânăr, pe Șoseaua Pantelimon, alergându-l apoi pe altul, pe care l-a și prins ulterior. Bugetul.ro a reușit să dialogheze cu cei doi indivizi. Ambii au vrut ca numele lor să râmână sub protecția anonimatului.

EXCLUSIV O nouă mărturie împotriva polițistului-bătăuș: ‘Pur și simplu, a început să dea în el. Nu a ridicat tonul, nu l-a jignit, nu i-a zis nimic’
EXCLUSIV Lovitură de teatru! Polițistul de la Secția 9 a făcut plângere penală împotriva tânărului pe care l-a bătut
Paștele ne-a fost luat și urmează să ne fie luate drepturile și libertățile

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare