sursa foto:  idevice.ro

EXCLUSIV Lovitură de teatru! Polițistul de la Secția 9 a făcut plângere penală împotriva tânărului pe care l-a bătut

Tânărul bătut marți seara, pe șoseaua Pantelimon, a declarat, pentru Bugetul.ro, că îl va acționa în instanță pe polițistul care l-a bătut. Ulterior, surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că agentul de la Secția 9 va face plângere, la rândul său, împotriva tânărului pe care l-a bătut, pentru ultraj. Informația ne-a fost confirmată și de președintele SNPPC, Dumitru Coarnă.

„Mie polițistul mi-a spus că l-a scuipat, l-a înjurat și i-a rupt epoleții. I-a pus mâna în gât, i-a rupt un epolet și l-a scuipat. Ei or să spună că nu. E logic.

A făcut plângere penală pentru ultraj. Am vorbit cu el și mi-a confirmat că a depus plângere penală pentru ultraj. Vă confirm”, a afirmat Dumitru Coarnă, pentru Bugetul.ro.

L-am întrebat pe Dumitru Coarnă cum poate demonstra polițistul că a fost scuipat, iar aceste ne-a răspuns: „Sunt martori, sunt probe. Asta e problema Parchetului și a instanței de judecată. El a formulat plângere penală”.

„Nu sunt cunoscuți cu antecedente penale”

Șeful SNPPC ne-a precizat că cele două persoane nu sunt cunoscute cu antecedente penale. Precizăm că sindicaliștii de la Europol au afirmat că tinerii aveau „istoric delincvent”.

Din câte știu, nu sunt cunoscuți cu antecedente penale. Atât cât știu eu, nu au dosare penale și nu au fost condamnați pentru infracțiuni. Există această posibilitate. Nu am cunoștință că au fost sau sunt cercetați. Știu că erau băuți. Nu au fost testați cu etilotestul, pentru că nu erau cu mașina”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

Vezi și SURSE Lovitură de teatru: Tânărul luat la pumni de polițistul de la Secția 9 nu are cazier

Dumitru Coarnă ne-a dat dreptate: Tânărul bătut trebuia testat pentru coronavirus

La întrebarea dacă tânârul despre care polițistul spune că l-ar fi scuipat trebuia testat pentru coronavirus, în contextul actual, Coarnă ne-a spus că „Da!”, aceasta fiind o chestie de anchetă.

E o discuție de anchetă. Da, aveți dreptate”, a mai spus, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

„De ce nu m-au testat pentru coronavirus, dacă l-am scuipat?”

De altfel, și tânărul bătut ne-a declarat că ar fi trebuit testat pentru coronavirus, dacă e așa cum zice polițistul.

„Dacă e așa, dacă l-am scuipat, de ce nu m-au reținut să mă testeze pentru coronavirus și mi-au dat drumul pe stradă?”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, tânărul care a dorit să râmână sub protecția anonimatului. Vezi AICI ce a mai declarat tânărul bătut!

Vezi VIDEO cu INTERVENȚIA POLIȚISTULUI AICI!

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare