SURSE Lovitură de teatru: Tânărul luat la pumni de polițistul de la Secția 9 nu are cazier

Lovitură de teatru! Tânărul luat la pumni de polițistul de la Secția 9, pe Șoseaua Pantelimon, nu are cazier judiciar, spun sursele Bugetul.ro. Anterior, sindicatul Europol, într-un comunicat de presă, a susținut că tânărul are „istoric delincvent”. Biroul de Presă al DGPMB nu ne-a putut confirma dacă tinerii implicați în incidentul de marți seara au sau nu cazier.

Mai mult, conform mai multor surse ale Bugetul.ro, cei doi tineri nici măcar nu se cunoșteau.

Dezvăluirile făcute de Bugetul.ro vin în contextul în care un om al legii a aplicat legea cu pumnul pe Șoseaua Pantelimon, din București, marți seara. După cum se poate vedea pe filmare, polițistul de la Secția 9 îi dă mai mulți pumni unui tânăr care nu ripostează.

Mai mult, bărbatul îl întreabă pe omul legii, în timp ce este lovit: „De ce dai, mă, în mine? De ce?

„Cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcaie si strigă după ajutor”

Miercuri seara, sindicaliștii de la Europol au susținut că ambii tineri aveau cazier judiciar, precizând că au „istoric delincvent”.

Realitatea din spatele imaginilor „scandaloase” care au devenit virale

Azi noapte, o patrulă de ordine publică oprește 2 persoane pentru a verifica motivul prezenței lor pe stradă. Bărbații, aflați în stare de ebrietate încep să îi înjure pe polițiști, le spun cum „fac ceva pe ordonanțele militare” și îi trimit pe polițiști…la origini.

Sunt somați să înceteze și să se legitimeze, aceștia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe polițist în față și încearcă să îl lovească rupându-i epoleții.

Colegul nostru încearcă să îl imobilizeze pe bărbat și îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feței pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin stația de emisie recepție.

Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcaie si strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuți fiind, înjurau și mictionau pe Politie, polițiști și pe lege…

P.S. Ambele persoane au fost sanctionate pentru refuz de legitimare și nerespectarea restricțiilor de circulatie. Bărbatul care a scuipat polițistul nu se află în evidențele DSP și nu s-au impus măsuri de izolare”, a comunicat Europol.

Poliția Capitalei a anunțat că s-au dispus verificări împotriva polițistului-bătăuș

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare.

Bărbați au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare.

Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale.”, a informat Poliția Capitalei, miercuri seara.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare