sursa foto:  digisport.ro

EXCLUSIV Răsturnare de situație! De unde ar putea veni salvarea Elenei Udrea (surse)

O adevărată lovitură de teatru! În spațiul public s-a vehiculat faptul că fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, ar fi supusă la presiuni în Costa Rica de către agenți ai Biroului Federal de Investigații (FBI) din Statele Unite ale Americii.

Conform unor surse bine informate ale Bugetul.ro, situația ar putea sta exact invers. Concret, fosta „Blondă de la Cotroceni” ar fi conceput un plan bine pus la punct, prin care și-ar dori să devină martor protejat al FBI, ceea ce ar însemna că i se va oferi protecție direct din State.

Astfel, ea ar putea fi eliberată din închisoarea din Costa Rica și ar lua drumul către America.

Potrivit surselor noastre, Elena Udrea și Alina Bica ar încerca să atragă atenția FBI-ului sau CIA-ului, prin metoda „deținem informații foarte importante, scoateți-ne de aici”.

„E foarte posibil să facă chestia asta ca să atragă atenția FBI-ului sau a CIA. Mă refer la discuțiile că ar fi intervenit americanii. Pare să-și fi făcut un plan, să ridice un steag și să le dea un semnal că sunt acolo”, au declarat, pentru Bugetul.ro, surse apropiate.

O colaborare cu instituțiile de forță din SUA ar reprezenta o reală salvare pentru Elena Udrea și Alina Bica, mai ales acum, când au văzut că nu e de joacă cu justiția din Costa Rica.

Vezi și Lovitură devastatoare pentru Elena Udrea și Alina Bica! Anunț dezastruos

Jurnaliștii români au anunțat că Udrea a început să colaboreze cu FBI

În această toamnă, jurnalistul Cătălin Tache de la Național a scris că Udrea și-a „intrat în pâine” ca martor protejat al FBI și că a dat deja în primire „Lotul Proprietatea”.

Conform lui Tache, primul om pe care ar trebui să-l „sifoneze” Elena Udrea este Mark Gitenstein, fost ambasador al SUA în România și conducător al Fondului „Proprietatea”.

Vezi și Atomica a fost eliberată! Pe cine ar trebui să toarne Elena Udrea

Lovitura primită în decembrie de Udrea și Bica

Udrea și Bica au fost arestate preventiv la 3 octombrie 2018, în Costa Rica, pentru o perioadă de 60 de zile. Luni, 3 decembrie, magistrații din țara central-americană s-au dovedit neîndurători și le-au prelungit mandatele de arestare preventivă pe termen nelimitat, până la încheierea procesului de extrădare.

Înainte ca magistrații să ia această decizie, procurorii din Costa Rica au solicitat extinderea arestării preventive pentru cele două românce.

Vezi și

Dezvăluire fără precedent a lui Oreste! Câți bani a încasat, de fapt, după cinci ani petrecuți la Realitatea TV

Milioane de români vizați! ANAF a pregătit o lovitură puternică pe final de an

Rareș Bogdan anunță dezastrul pentru Mălin Bot! Lovitură de grație pentru jurnalistul #Rezist

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare