sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan anunță dezastrul pentru Mălin Bot! Lovitură de grație pentru jurnalistul #Rezist

Jurnalistul Rareș Bogdan a făcut, marți seara, în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”, un anunț important privitor la Mălin Bot.

Realizatorul Realitatea TV a dezvăluit că jurnalistul #Rezist a încasat o lovitură puternică din partea autorităților din România. Conform lui Rareș Bogdan, Mălin Bot are conturile blocate.

Motivul? Amenzile primite în timpul protestelor #Rezist. Mai mult, nu doar Mălin Bot are conturile blocate de instituțiile de forță, ci și familia acestuia.

„Este incredibil, oameni buni, ce aflu. Mi s-a pus sechestru pe conturi inclusiv pentru o amendă la care am câștigat procesul în formă definitivă.

Astăzi am primit motivarea și când am verificat în lista cu amenzile pentru care s-au blocat conturile, am constatat că era acolo.

Deci, sunt executat silit pentru amenzi castigate în prima instanță și una câștigată definitiv, la Tribunalul București,

Este un abuz scandalos care era relatat, într-o țară normală în toată presa și ducea la consecințe penale și demisii. La noi presa tace complice din motive de patroni penali. Îmi este silă de complicitatea lor cu astfel de mizerii”, a precizat, pe Facebook, Mălin Bot.

Ar fi vorba despre amenzi în valoare totală de peste 15.000 de lei, pe care Bot susține că le-a achitat.

Amintim că, în luna octombrie, unul dintre liderii protestatarilor din Piața Victoriei, Cristian Mihai Dide, cerea ajutorul pe rețelele de socializare, după ce a primit somații să-și plăteaască amenzile.

La acea vreme, Dide anunța că are amenzi în valoare de aproximativ 40.000 de lei.

Vezi și SURSE Motivul real al dezertărilor din PSD! Blatul făcut de Liviu Dragnea

Imagini în premieră! Cum arată vila ‘Umbrei’ lui Klaus Iohannis – Aceasta este locuința prădată de hoți de 1 Decembrie

Atenție! Sunt vizați acești pensionari. Ce document trebuie să trimiteți și de ce

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare