sursa foto:  romaniatv.net

EXCLUSIV Reacția Penitenciarului Rahova, după ce Liviu Dragnea s-a tăiat la mână

Liviu Dragnea a suferit un accident în interiorul Penitenciarului Rahova, în timp ce repara o dubă, la atelierul auto unde lucrează. Dezvăluirea a fost făcută publică de Flavia Teodosiu, avocatul fostului șef PSD.

Bugetul.ro a contactat-o, ulterior, pe Gabriela Livadariu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, pentru a afla mai multe informații în acest sens.

Reprezentanta închisorii a refuzat, însă, să ne confirme dacă accidentul a avut loc sau să ne dea informații despre starea de sănătate a lui Dragnea.

Informațiile medicale sunt confidențiale, potrivit legii. Informațiile date de alte persoane, familie, avocat – e decizia dumnealor să le dea”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Livadariu.

„Accident destul de urât”

Anterior, Flavia Teodosiu, apărătoarea fostului șef PSD, a afirmat că Dragnea a suferit „un accident destul de urât”.

Starea lui este stabilă acum, dar a fost un accident destul de urât. În momentul în care dânsul repara o ușă de la o dubă și din păcate a sărit flexul în momentul în care tăia la ușa respectivă și i-a tăiat mâna destul de grav.

O tăietură adâncă din câte am înțeles. A fost nevoie de o intervenție urgentă chirurgicală. A fost cusut”, a afirmat Flavia Teodosiu, după cum scriam AICI.

Vezi și

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare