sursa foto:  Hepta

EXCLUSIV Să rădem cu Clotilde Armand! Și-a trecut în CV-ul oficial că a fost ‘primar pentru o noapte’ în 2016, la Sectorul 1

Dezvăluire Bugetul.ro. După alegerile locale din acest an, Clotilde Armand, candidatul USR-PLUS susținut și de PNL, a devenit primar al Sectorului 1.

În calitate de edil, Armand și-a scris „Biografia”. În acest scurt CV, printre altele, Clotilde Armand a ținut să se laude că, în trecut, a fost „primar pentru o noapte” al Sectorului 1.

Mai exact, Armand a scris că, în calitate de candidat al USB la alegerile locale din 2016, a fost, cităm, „Primar pentru o noapte” al Sectorului 1.

Alegeri cu scandal la Sectorul 1

Conform rezultatelor oficiale, Clotilde Armand, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a câştigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1 cu 40,94% dintre voturi – 36.455 voturi.

Daniel Tudorache, candidatul PSD, s-a clasat al doilea, cu 39,81% din voturi, reprezentând un număr de 35.451 voturi, potrivit Biroului Electoral Central.

Ulterior, Tudorache a acuzat că alegerile au fost fraudate.

Daniel Tudorache, fostul primar, și PSD au cerut reluarea votului de la Sectorul 1, după ce în spațiul public au apărut imagini cu persoane care intră într-o cameră unde au fost depozitate buletinele de vot.

Acțiunea în instanță formulată de Tudorache nu a avut, însă, câștig de cauză. Astfel, Clotilde Armand a devenit noul primar al Sectorului 1.

Vezi și

Cristian Vasilcoiu, omul care a făcut publică fotografia de la șprițul lui Ludovic Orban, demisionează din toate funcțiile: Indemnizația lunară o donez!

EXCLUSIV Avalanșă de fake-news-uri despre AUR! George Simion, reacție pentru Bugetul.ro!

Pandemia de COVID-19 a adus schimbări majore pe piața imobiliară: Cum au evoluat în această perioadă prețurile chiriilor în București, Cluj, Iași sau Timișoara

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare