sursa foto:  puterea.ro

EXCLUSIV Tupeu de primar! Acuze grave la adresa primarului care a detonat PSD-ul! Oamenii sunt revoltați

Organizația PSD Ilfov a fost dizolvată recent, la propunerea lui Marcel Ciolacu, ca urmare a dezvăluirilor făcute primarul din Popești-Leordeni, Petre Iacob, exclus din tabăra social-democrată în această vară. Conform informațiilor de ultimă oră intrate în posesia Bugetul.ro, același primar Petre Iacob este acuzat acum de localnici că blochează cu borduri accesul în curțile oamenilor, precum și pe străzile secundare din Popești. Evident, singura intrare care nu este blocată cu borduri este cea care duce în curtea edilului. Localnicii sunt exasperați și au apelat la reporterul Bugetul.ro pentru a face totul public. Din cauza „Borduriadei” impuse de Iacob, mașinile de salubritate nu au mai putut ridica, luni, gunoiul de la locuințele oamenilor, ne-au declarat locuitori din Popești-Leordeni.

Muncitorii și inginerul de la Drumuri mi-au zis că așa e proiectul”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, un locuitor din Popești.

Astăzi (n.r. – luni, 3 august), mașina de gunoi nu a mai putut intra să-mi ia gunoiul. E incredibil așa ceva! Cum se face că doar primarul are acces în curte. În rest, nimeni nu are!”, ne-a spus un alt popeștean.

Chiar și intrarea la Biserica din Popești a fost pavată cu borduri.

  

  

Locuitorii din Popești-Leordeni au fost nevoiți să improvizeze pentru a-și urca mașinile pe bordurile înalte puse la comanda primarului Petre Iacob. 

Aceștia au pus pietriș sau plăci cauciucate ca roțile autoturismelor să urce bordurile înalte.

Exclus din PSD, primarul Petre Iacob a dinamitat formațiunea social-democrat, susținând că grupările interlope se află la butoanele PSD Ilfov, potrivit unei anchete pubicate, în luna iulie, de RISE Project.

După dezvăluirile făcute de Iacob, Marcel Ciolacu a propus în Comitetul Executiv Național dizolvarea PSD Ilfov, lucru care s-a și întâmplat.

În această toamnă, Petre Iacob va candida pentru un nou mandat la Primăria Popești-Leordeni.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare