sursa foto:  gov.ro

EXCLUSIV Vasile Dîncu, șeful Apărării Naționale, confirmă pentru Bugetul.ro: Pensiile militare de până în 2.500 de lei vor fi mărite cu 10% în 2022!

Întrebat dacă și pensiile militarilor, ce au o valoare de până în 2.500 de lei, ar urma să crească cu 10% în ianuarie 2022, ministrul Muncii, Marius Budăi, a precizat, miercuri, că la această întrebare ar trebui să răspundă miniștrii de profil.

În acest context, reporterul Bugetul.ro l-a contactat astăzi pe ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu.

L-am întrebat pe șeful Apărării dacă este reală informația că pensiile militare de până în 2.500 de lei se vor mări cu 10% în 2022, iar Vasile Dîncu a răspuns afirmativ.

„Da (n.r. – este adevărat)!”, a fost răspunsul transmis de Vasile Dîncu reporterului Bugetul.ro

Vezi și Vor crește pensiile militare în ianuarie 2022? Răspunsul ministrului Muncii, Marius Budăi

Ce a răspuns anterior ministrul Marius Budăi

Întrebat dacă și pensiile militarilor, ce au o valoare de până în 2.500 de lei, ar urma să crească cu 10% în ianuarie 2022, ministrul Muncii, Marius Budăi, a precizat că la această întrebare ar trebui să răspundă miniștrii de profil.

Marius Budăi a ținut să sublinieze că nu evită răspunsul, însă, în opinia sa, cel mai bine ar fi ca fiecare să vorbească acolo unde se pricepe.

„Cu tot respectul, nu evit răspunsul, dar tare mi-aș dori să discutați cu miniștrii care au în coordonare aceste pensii. Eu am informații, dar cel mai bine este ca fiecare să vorbim acolo unde ne pricepem și unde avem și fișa postului”, a afirmat Marius Budăi.

Eugen DINU

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare