sursa foto:  inquamphotos.com

Falsa revoluție a PNL-ului: Miniștrii lui Dragnea și Ponta, aruncați în luptă pentru alegerile parlamentare!

În perioada în care era în Opoziție, Ludovic Orban, președintele PNL și actualul premier al României, anunța că liberalii vor depune un proiect de lege pentru a interzice traseismul.

Acum, când are în mâini frâiele guvernării, Orban pare că și-a schimbat opinia. Trei miniștri din Guvernele Ponta, Grindeanu și Tudose candidează de pe listele PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Este vorba despre Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu și Toma Petcu.

Vezi și Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Daniel Constantin, un personaj crescut de Dan Voiculescu, patronul Antenelor, este al doilea pe listele PNL Argeș pentru Camera Deputaților. El a fost ministru al Agriculturii în Guvernul Ponta, respectiv al Mediului în Guvernul Grindeanu.

Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educației în Guvernul Ponta, ocupă a doua poziție la Senat, pe listele pentru București.

Toma Petcu, fost ministru al Energiei în Guvernele Grindeanu și Tudose, o perioadă în care Liviu Dragnea dirija din umbră Executivul, deschide lista PNL pentru Senat, la Giurgiu.

Alți traseiști care candidează pe listele PNL la alegerile parlamentare

Eugen Gioancă, fost senator PSD Dolj

Ioan Chisăliță, fost senator PSD Caraș-Severin

Mircea Banias, fost deputat ALDE

Ică Florică Calotă, fost deputat ALDE

Mihăiță Găină, fost deputat PSD

Elena Hărătău, fost deputat PSD Bacău

Andrei Alexandru, fost deputat PSD Giurgiu

Cristina Burciu, fost deputat PSD de Cluj,

Liviu Ioan Balint, fost deputat PMP Sălaj

Adrian Mocanu, fiul fostului preşedinte PSD al Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, candidează din partea PNL Dâmbovița la Camera Deputaților. În 2016, Victor Mocanu a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu.

Vezi și Mare atenție! Începând de astăzi intră în vigoare o nouă lege pentru toți românii. Se vor aplica sancțiuni pentru cine nu respectă prevederile

Adio burselor de merit pentru elevii din Sectorul 2 al Capitalei. Rectificarea bugetară, cu minus pentru elevi, dar cu plus pentru anumite firme

Mega-veste! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru mii de angajați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare