sursa foto:  cotidianul.ro

Firea, un nou atac la Grindeanu! Ce ar fi făcut dacă era în locul său

După un nesfârșit șir de atacuri, Gabriela Firea este de neoprit. La Antena 3, primarul Capitalei a vorbit despre alianța dintre Ponta și Grindeanu, despre importanța CEx și a ținut să îi ofere un sfat premierului. Iată ce ar fi făcut Firea pentru a-și salva ”bruma de onoare”, dacă era în locul lui Grindeanu!

Primarul Gabriela Firea crede că Sorin Grindeanu ar trebui să-și dea demisia în această seară ca să mai salveze „bruma de onoare” care i-a mai rămas.

„Nu sunt două grupări, există PSD care a validat CEx este format din președinții de organizații și din membrii marcanți, nu sunt persoane parașutate, și Ponta și Grindeanu știu importanța CEx, motivul pentru care trebuie să înceteze toată această dispută într-un grup este România, de care acești doi oameni au uitat. Altfel nu s-ar fi baricadat în Palatul Victoria, fără nicio susținere, ca două fantome. (…) Dacă eram Sorin Grindeanu aș fi fost om de onoare și plecam. Fac un apel la Sorin Grindeanu să se gândească la români, doar la cei care sunt de partea lui și nu de partea CEx și să facă gestul de onoare și să-și dea demisia. Este ultima șansă să plece cu bruma de onoare care i-a mai rămas”, a declarat Gabriela Firea, pentru Antena3.

Vezi și Cazul Burnei revine! Noi detalii uimitoare din culise – interese ascunse

Previziune sumbră despre viitorul lui Grindeanu: „În oricare situație…”

Declarația momentului! Ce funcție va ocupa Sorin Grindeanu

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.