sursa foto:  constantadeazi.ro

Florin Călinescu: ‘Klaus Iohannis așteaptă să iasă cu sinecură pe viață de la Cotroceni. Doar dacă nu se găsește si la el, ca la Băsescu, că ar fi fost colaborator’

Omul de televiziune Florin Călinescu afirmă că președintele Klaus Iohannis ”asteapta sa iasa cat mai repede de la Cotroceni, sa aiba sinecura pe viata. Doar daca nu se gaseste si la el, ca la Basescu, ca ar fi fost colaborator”.

„Ma mir ca cetateanul nu-si ia rolul in serios si sa-i trateze pe astia din ultimii 30 de ani ca pe niste picoli in politica ce sunt. Noi suntem la 30% cetateni care merg la vot. Restul de 70% sunt aia smecheri, care nu vor ei sa mearga. Eu as introduce votul obligatoriu intr-o tara ca Romania. Pai nu se poate sa nu-ti faci datoria nici o data la 4 ani si dupa aia sa ai pareri. Nu e un vot de blam, e o complicitate odioasa. Nu vrei sa ajuti societatea, mergi in munti si fa-te pustnic. Culmea e ca PSD o sa fie iar salvarea Romaniei acum, fara sa faca nimic, doar pentru ce s-a intamplat in PNL si USR. Este inadmisibil.”, a declarat Călinescu.

„Nu am sa inteleg niciodata cum acest cetatean (n.r. Klaus Iohannis) sta el acolo si zice il sustin pe ala, il dau jos pe ala, dupa aia s-a plictisit, l-a pus pe Citu. Presedintele este primul servitor al poporului, premierul al doilea si tot asa. El asteapta sa iasa cat mai repede de la Cotroceni, sa aiba sinecura pe viata. Doar daca nu se gaseste si la el, ca la Basescu, ca ar fi fost colaborator. Eu cred ca o sa apara si la Iohannis, ca sunt niste dubii in capul meu, cum i-a plecat lui familia din tara etc. Cred ca treaba cu Citu se va termina pentru ca PSD nu vrea la guvernare, pentru ca nu are oameni, iar parlamentarii nu vor anticipate. O politica elementara spune ca acesti oameni ar trebui aratati din timp, prezentati. Ei acum doar asteapta, sunt siguri de castigarea alegerilor viitoare. Iar UDMR va fi primul aliat, minoritatile a doua gasca.”, a adăugat realizatorul TV, conform romaniatv.net.

Vezi și:

Florin Călinescu iese la rampă: ‘Din nou PSD va fi salvarea nației, nefăcând nimic, neproducând nimic, decât stând. Asta e culmea. PSD stă’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare