sursa foto:  Inquam Photos/Sabin Cîrstoveanu

Florin Cîțu, avertisment pentru USR-PLUS-istul Cătălin Drulă: ‘O bilă neagră’

Premierul României, Florin Cîțu, a spus, joi, că majoritatea ministerelor nu au o execuție bugetară bună.

Șeful Guvernului este nemulțumit de ministerele care au cerut bani la începutul anului, însă au proiecte pentru care execuția bugetară este aproape zero. Cîțu a aratat și spre ministerul Transporturilor, condus de Cătălin Drulă, informează Digi24.ro.

Sunt 38 de miliarde cerute de ministere la rectificare. Sunt solicitari exagerate pe toate ministerele. Noi vrem să reducem deficitul, nu să îl creștem. Dar vom aloca acolo unde sunt sigur că vor fi cheltuiți banii. Rectificarea pornește de la execuție, iar execuția cam pe toate ministerele este sub ce trebuia să fie la jumătatea anului.”, a declarat premierul, înainte de o discuție la ministerul Finanțelor, acolo unde Florin Cîțu este ministru interimar.

Întrebat despre proiectele trecute în buget, dar care au execuție aproape zero, premierul a răspuns: „Sunt proiecte de investiții. Sunt și la Transporturi câteva proiecte. Mă interesează să nu ne batem joc de banii românilor. Execuția proastă este ca și cum ne-am bate joc de banii românilor”.

Au o bilă neagră dar nu înseamnă că vor avea o altă decizie. Vom vedea cum putem îmbunătății situația”, a mai declarat Florin Cîțu.

Vezi și Polițiștii cer demisia Guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR, după declarația lui Dan Barna: ‘Constatăm cu stupoare că este pe altă lume’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare