sursa foto:  digi24.ro

Florin Cîțu, ieșire furibundă: ‘Semne bune. Socialiștii delirează. Ați pus în genunchi o economie întreagă’

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a lansat un atac devastator la adresa celor de la PSD: ”Ați pus în genunchi o economie întreagă doar pentru că urâți tot ce înseamnă sector privat. A fost o ordonanță scrisă cu ură. O ordonanță menită să distrugă tot ce reprezintă sector privat în România. ”

 

”Semne bune. Socialiștii delirează.
Degeaba încercați, tovarăși, cu tot felul de scenarii apocaliptice pentru anul viitor. Nu vă mai crede nimeni.
Acest guvern a scos taxele introduse de VOI. Mai mult, ați introdus taxe când economia globală era ok. Asta da ticăloșie.
Să recapitulăm.
Am eliminat supraacciza la combustibil și imediat a SCĂZUT prețul la pompă pentru TOȚI românii.
Am eliminat una dintre cele mai perverse taxe, supraimpozitarea contractelor part-time. Cât de ticăloși să fiți să-i taxați pe oameni pentru veniturile pe care nu le au? Atât de ticăloși.
Am eliminat TVA defalcat. O tâmpenie de sistem. Doar niște tovarăși fără niciun fel de educație economică puteau să inventeze așa ceva.
Dar nimic din ce ați făcut nu a fost la fel de nociv ca OUG 114. Ați pus în genunchi o economie întreagă doar pentru că urâți tot ce înseamnă sector privat. A fost o ordonanță scrisă cu ură. O ordonanță menită să distrugă tot ce reprezintă sector privat în România. Am elimiant TOATE taxele introduse de voi prin această ordonanță nenorocită.
Toată lumea știe deja. Am eliminat taxele pe care voi le-ați introdus. Acestea sunt fapte. Nu sunt scenarii. Asta face o guvernare liberala.
Am eliminat taxe, am redus dobânzile, am scăzut inflația – aka guvernare liberală.
Și da, #RomaniiTrebuieSaStie că asta înseamnă o economie fară voi! Taxe mici, dobânzi mici, inflație mică”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Citește și:

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare