sursa foto:  g4media.ro

Florin Cîțu îi dă lovitura de grație lui Vlad Voiculescu! Condiție pusă USR-PLUS

Premierul României, Florin Cîțu, îi dă lovitura de grație lui Vlad Voiculescu, după ce s-a vehiculat că acesta din urmă s-ar putea întoarce în Ministerul Sănătății, pe post de consilier onorific.

Conform unor surse politice, Florin Cîțu le-ar fi transmis liderulilor USR-PLUS că susține orice propunere a lor pentru Ministerul Sănătății cu o singură condiție: Vlad Voiculescu să nu aibă nicio funcție în minister.

Cîțu i-a anunțat pe liderii USR-PLUS că nu dorește ca Vlad Voiculescu să ocupe o funcție în Ministerul Sănătății, aceasta fiind, potrivit surselor Antena 3, condiția pentru a o susține pe Ioana Mihăilă.

Conform sursei citate, liderii USR-PLUS ar fi acceptat propunerea premierului. Mai mult decât atât, în aceste condiții, Vlad Voiculescu ar urma să plece în concediu.

Mai mult decât atât, premierul Florin Cîțu i-ar fi spus ministrului Cătălin Drulă că ar trebui să își ceară scuze pentru sintagma „zombie politic”.

Liderii USR PLUS, PNL și UDMR au discutat propunerea Ioanei Mihăilă în ședința coaliției de marți. Liberalii au precizat că sunt de acord, dar premierul Florin Cîțu a pus și o condiție. Potrivit surselor Antena 3, el va semna ordinul de numire cu condiția ca Vlad Voiculescu să nu ocupe nicio funcție la Ministerul Sănătății. Această decizie vine după ce au apărut, în spațiul public, informații pe surse, potrivit cărora Vlad Voiculescu le-ar fi propus celor de la USR-PLUS să îl propună tot pe el pentru funcția de ministru.

Vlad Voiculescu și-ar fi dorit și să revină la Ministerul Sănătății în funcția de consilier onorific al Ioanei Mihăilă. În ședința coaliției, Florin Cîțu a ținut să ofere o informație tranșantă: el este de acord cu Ioana Mihăilă la Ministerul Sănătății, dar fără Vlad Voiculescu în funcția de consilier onorific sau în orice altă funcție.

Vezi și EXCLUSIV Omul de afaceri care a încercat să-l execute pe șeful ANPC, cu DNA, a fost arestat pentru înșelăciune! Schema folosită

Averea Ioanei Mihăilă

Mihăilă este medic endocrinolog. Potrivit declaraţiei de avere, deţine împreună cu soţul său o clinică medicală, a candidat la Primăria Oradea şi, potrivit propriilor declaraţii, s-a înscris în PLUS încă de la începutul partidului.

În 2020, a încasat 14.400 de lei ca endocrinolog la firma Dermalite SRL, de la care a avut şi dividende de 137.000 de lei. Soţul său a încasat 14.400 de lei ca medic specialist radiologie la Osteoprotect SRL, de unde a obţinut şi dividende în valoare de 382.000 de lei.

Ea deţine mai multe terenuri şi case în Oradea, are peste 400.000 de lei în conturi şi a acordat un împrumut de 20.000 de lei USR în campania electorală. Împreună cu soțul său deţine două terenuri intravilane în Oradea un teren de 500 m pătrați obținut prin donație și o cotă într-un apartament din Cluj-Napoca. Are un spațiu comercial de 437 de metri pătrați obținut tot prin donație din 2015. Ioana Mihăilă a fost numită în martie în funcţia de secretar de stat în Ministrul Sănătăţii.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare