sursa foto:  digifm.ro

Florin Cîțu sare la gâtul Coaliției de guvernare: ‘Să plece toți. În acest ritm pierdem aproximativ 20 de miliarde euro din PNRR’

Fostul premier liberal Florin Cîţu a acuzat că Marcel Ciolacu şi PSD nu vor să facă reformele din PNRR şi astfel riscăm ca România să piardă aproximativ 20 de miliarde euro.

Senatorul PNL mai propune ca toţi socialiştii să plece de la guvernare şi atunci vor fi realizate aceste reforme, iar apoi vor putea fi aduşi toţi aceşti bani în ţară.

 

Marcel Ciolacu şi PSD nu vor să facă reformele din PNRR. Este evident pentru toată lumea că în acest ritm pierdem aproximativ 20 de miliarde euro din PNRR, a scris Florin Cîţu, joi pe Facebook.

Liberalul propune „să plece toţi socialiştii de la guvernare şi veţi vedea că facem aceste reforme şi aducem toţi banii din PNRR în ţară”.

Până acum s-au încasat doar banii din prima tranşă care a fost încheiată când eram preşedinte al PNL şi Dan Vilceanu la MIPE. De atunci nu a mai intrat în România niciun ban din PNRR. România are nevoie de aceşti bani pentru dezvoltare. Cine nu face reformele trebuie să răspundă personal pentru subminarea economiei naţionale”, a completat Cîţu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat joi, că abordarea din toată Uniunea Europeană este cu legi speciale pentru apărare şi ordine publică, iar acestea nu sunt pensii speciale. Nu spun că anumite pensii nu au fost mai mari decât în activitate, acest lucru a fost stipulat în lege şi corectat, legea este pentru viitor, nicio lege nu se dă pentru trecut, a spus Ciolacu.

El a mai precizat că „Comisia ne cere o lege responsabilă şi sustenabilă pentru viitor” şi a admis că s-au făcut unele abuzuri, pentru că nu poţi să ai sute de milioane pensie, însă „acest lucru s-a îndreptat prin lege”, conform news.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare