sursa foto:  riseproject.ro

Fost colaborator al Poliției Române, astăzi „săltat” de mascați! În trecut i-a fost aruncată-n aer mașina

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a anunțat marți, printr-un comunicat de presă, că polițiștii  Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Călăraşi, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, efectuează 8 percheziţii, în Bucureşti şi Călăraşi, la locuinţele persoanelor ce coordonează activitatea infracţională.

În această speță, se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea unor posibile infracţiuni de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi proxenetism, informează IGPR, prin documentul citat de cancan.ro.

Printre cei vizați se numără și Cătălin Vișoiu, un fost colaborator al Poliției Române și martor în dosarul care a dus la arestarea fraților Ion și Vasile Balint, cunoscuți drept Nuțu și Sile Cămătaru.

Sursele Bugetul.ro au dezvăluit că la percheziția instrumentată de polițiști nu s-a găsit mai nimic. „Doar vreo 80 de cartușe nu erau în rastelul de muniție. În rest, toate celelalte cartușe și cele patru arme, pe care avea autorizație, erau în seiful special destinat armelor. Doar trei cartușe sunt suspecte. E posibil ca alica să fie mai mare de 5 mm”, ne-a declarat persoana care a dorit să rămână sub protecția anonimatului.

După acțiunea în care au fost reținuți frații Cămătaru, i-a fost aruncată mașina în aer

Omul nostru ne-a mai dezvăluit că lui Vișoiu i-a fost aruncată în aer mașina, după ce a fost martor la reținerea lui Nuțu și Sile Cămătaru.

„E vânător de ani de zile. A participat la multe acțiuni ale Poliției. Nuțu și Sile au fost reținuți dimineața (n.r. – când a fost martor) , iar noaptea i-a sărit mașina în aer”, ne-a mai spus sursa noastră.

La vremea aceea, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Alexandru Niculae, dezvăluia că persoana vizată de atacul cu bombă nu este angajat al MAI, așa cum se scrisese în presă.

„Proprietarul nu este angajat al MAI și am confirmarea de la colegii mei, judiciariștii bucureșteni, că nu există o legatură între acesta și clanurile ai căror membri au fost reținuți vineri”, declara el la Antena 3, după incident.

Cătălin Vișoiu este acuzat de braconaj și proxenetism.

Vezi și Cântăreață și actriță celebră în România, pe site-urile pentru adulți în străinătate

Ce bani încasa, de fapt, Eugenia Vodă când Emilia Șercan primea 8.500 de euro de la Vântu

Lovitură de 140 milioane de euro pentru Dragoș Anastasiu!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare