sursa foto:  https://27martie.wordpress.com/

Fost ministru al Apărării: ‘Cancelariile europene n-ar fi împotriva ca Rep. Moldova să se unească cu România, ar dispărea pericolul preluării puterii de către Rusia’

Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Republica Moldova, susține că singura soluție de salvare a Republicii Moldova din situația actuală este Unirea cu România.

În opinia fostului ministru al Apărării, cancelariile europene nu s-ar împotrivi, în contextul actual, Unirii Republicii Moldova cu România.

Prin această mișcare, susține Anatol Șalaru, ar dispărea pericolul puterii în Republica Moldova de către Rusia lui Vladimir Putin.

Șalaru: „Cancelariile europene, acuma, n-ar fi împotriva ca Republica Moldova să se unească cu România, fiindcă ar dispărea pericolul preluării puterii în Republica Moldova de către Rusia”

Eu sunt sigur că cancelariile europene, acuma, n-ar fi împotriva ca Republica Moldova să se unească cu România, fiindcă ar dispărea pericolul preluării puterii în Republica Moldova de către Rusia.

Încă o dată, accentuez, nu vă gândiți acuma că haideți să protestăm, că nu știu ce au crescut prețurile. Au crescut în toată lumea. Sunt niște factori care depășesc guvernarea noastră.

Chiar pe cei mai mari economiști din lume, dacă-i aduci aici, în Republica Moldova, n-ar putea să schimbe nimic. Unica soluție este Unirea cu România”, a declarat, la TVR Moldova, Anatol Șalaru.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare