sursa foto:  doarromania.ro

Fost ministru liberal: ‘PNL pierde masiv. L-ați mai auzit pe Președintele României să vorbească ceva de reformele din PNRR? Eu nu l-am auzit’

Fostul ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, a atras atenția liberalilor că PNL pierde masiv din punct de vedere electoral, mai ales în actualul context al grevei din învățământ.

 

Deputatul liberal Dan Vîlceanu a lansat critici dure la adresa președintelui Klaus Iohannis: ”L-ați mai auzit pe Președintele României să vorbească ceva de reformele din PNRR? Sau să pună o presiune pe Guvern să facă reformele din PNRR? Eu nu l-am auzit”.

Dan Vîlceanu (PNL): Dacă Președintele îi cere ceva premierului, mâine se execută

Liberalul consideră că PNL „pierde masiv” din punct de vedere electoral în acest moment.

„E clar că în momentul de față pierzi electoral, mai ales PNL pierde masiv, din două motive. Pe de o parte, ai premierul – și dacă ne aducem aminte, de exemplu, ultima acțiune de pierdere electorală masivă, tăierea salariilor bugetarilor, nu mai ține nimeni minte cine era atunci ministrul Muncii sau ministru de Finanțe, dar știm toți cine era premier. Eh, și asta se întâmplă și acum. Peste un an sau, când vor veni alegerile, un an-jumate, nu o să mai știe lumea neapărat că era domnul Câciu la Finanțe sau domnul Budăi (la Muncă, n.r.), dar va ști lumea cu siguranță că domnul Ciucă era premier”, a declarat Dan Vîlceanu.

Credeți-mă, dacă Președintele României îi cere ceva premierului, mâine se execută. Nu există că, știți, Președintele ar vrea, dar îi dă cu flit PNL sau PSD, nu există așa ceva! Și PSD mâine se execută! Este exclus așa ceva! Eu, sincer să fiu, nu pot să înțeleg. Nici electoral nu acționezi, pentru că e clar pierzi, nici o pierdere de influență încă nu există, pentru că este clar că, de fiecare dată când Președintele României a dorit ceva, s-a întâmplat”, a adăugat deputatul PNL.

”L-ați mai auzit pe Președintele României să vorbească ceva de reformele din PNRR?”

Acest PNRR, care conține reforme care ar rezolva inclusiv chestiunile astea, a fost asumat inclusiv de Președintele României în momentul în care s-a semnat, că a fost prezent când a venit doamna Ursula von der Leyen în România, s-a semnat PNRR, a fost acolo. De câte ori am avut discuții și în partid, și când eram membru al Guvernului, legat de PNRR, domnul Președinte își asuma, da, reformele. L-ați mai auzit pe Președintele României să vorbească ceva de reformele din PNRR? Sau să pună o presiune pe Guvern să facă reformele din PNRR? Eu nu l-am auzit”, a mai spus Dan Vîlceanu, conform b1tv.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare