sursa foto:  click.ro

Fosta DEȚINUTĂ – Miss România mai bogată decât Ion Țiriac

În anul 2012, a fost arestată împreună cu soțul său după ce ar fi primit mită 530.000 de dolari în schimbul promisiunii că va încerca să convingă câţiva apropiaţi din guvernul indian pentru scoaterea unei firme de pe o „listă neagră”. 

Este vorba despre Anca Verma, fostă Miss România, de profesie inginer, căsătorită cu un indian extrem de bogat, datorită căruia trăiește în super lux. Vorbim de conturi care se cifrează în jurul sumei de 250 de milioane de dolari, pe lângă alte proprietăți.

Vezi și Surpriză! În ce țară sunt cei mai mulți MILIARDARI!

Când a fost arestatăm ea și soțul său erau deja anchetaţi în legătură cu tranzacţiile efectuate de companiile de armament Ganton – India şi Ganton – USA, aparţinând omului de afaceri indian. Verma a mai fost cercetat şi pentru întocmirea unor paşapoarte false şi conducerea unei societăţi comerciale care furniza informaţii despre situaţia armamentului disponibil de flotă navală indiană mai multor companii străine, scrie Click.

Vezi și De necrezut! Cine este cel mai bine plătit fotbalist român

De patru luni, cei doi au fost eliberați și se bucură de viață din plin. Blonda a intervenit prin Skype la emisiunea lui Cristi Brancu şi a povestit că locuieşte în New Delhi şi că are suficiente camere pentru musafiri, livadă şi grădină. Anca Verma se bucură în India de nouă luni de vară şi două-trei luni de iarnă. „Aici nu avem zăpadă deloc. Este o casă cu piscină. E o casă modestă, nu este ceva ieşit din Bollywood, să zic aşa. Eu duminica stau la pisicină. Este ziua în care mă relaxez. Nu răspund la telefoane”, a declarat Verma pentru Antena Stars, citată de Click. Proprietatea măsoară nu mai puţin de 20.000 metri pătraţi şi este plină camere şi obiecte extravagante.

Vezi și Cifrele momentului arată CLAR cine va fi PREȘEDINTELE Franței

„Casa este formată din două părţi. Partea principală unde stăm şi cealaltă parte este locul de recreere unde avem o încăpere cu ecran foarte mare ca să vedem mai multe filme, piscina”, a mărturisit Anca Verma la „Agentul VIP”.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare