sursa foto:  Facebook

Fosta polițistă și dansatoare din buric, angajată de tabăra lui Florin Cîțu la Transelectrica, acuzată că a furat curent!

Jurnaliștii din România au dezvăluit recent că o fostă polițistă la Rutieră, specializată în dansuri din buric și machiaj, pe numele său Raluca Paraschiv, a fost angajată la Smart SA, o subsidiară a Transelectrica.

Vezi și Model de meritocrație în tabăra lui Florin Cîțu! O fostă dansatoare din buric, angajată într-o importantă companie de stat

Paradoxal, pe numele Ralucăi Paraschiv există o plângere conform căreia fosta polițistă rutieră ar fi furat curent.

Tânăra care a susținut examenul pe 2 iulie la compania de stat a fost acuzată, în 2020, de E-Distribuție Muntenia, parte a grupului Enel, că fură energie electrică în locuința sa, scrie Gândul.

Conform sursei citate, operatorul de energie electrică a formulat pe numele Ralucăi Paraschiv o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu, în care o acuză de furt, respectiv sustragere de energie electrică, dar și pentru „deteriorarea, modificarea fără drept și blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice virale”.

Mai mult, operatorul de energie electrică a formulat o plângere penală in rem „și împotriva persoanelor neidentificate, care au participat în calitate de autori, instigatori și/sau complici la săvârșirea faptelor”.

Furtul de energie electrică a fost constatat de specialiștii societății, care au făcut un control în 12 octombrie 2020. Plângerea a fost făcută în aceeași lună, iar Poliția orașului Popești-Leordeni și Parchetul Judecătoriei Cornetu au început urmărirea penală in rem pe 3 decembrie 2020. În cele opt luni care au trecut de la începerea anchetei, polițiștii și procurorii nu au pus sub acuzare nicio persoană.

Într-un răspuns pentru Gândul, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu a precizat că dosarul este deschis și procurorii efectuează în continuare cercetări in rem.

Raluca Paraschiv este membru PNL Sector 4, organizația condusă de Pavel Popescu și care îl susține pe Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL.

Vezi și

Poliția Locală ar putea să înghită o parte din Poliția Română! Scandal uriaș, după o propunere a lui Emil Boc: ‘Sub nicio formă nu putem fi de acord cu așa ceva’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare