sursa foto:  Facebook

Model de meritocrație în tabăra lui Florin Cîțu! O fostă dansatoare din buric, angajată într-o importantă companie de stat

O fostă dansatoare din buric a fost angajată într-o importantă companie strategică a Statului Român. Raluca Paraschiv Anton, o dansatoare din buric, cu atestat de make-up artist a fost angajată la compania de stat care întreține sistemul energetic național. Femeia este o mondenă cu aspirații mari, scrie Lumea Politică.

Interesant este faptul că Raluca Paraschiv este membru PNL Sector 4, organizația condusă de Pavel Popescu și care îl susține pe Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL.

Conform sursei citate, la începutul acestei luni, femeia a fost angajată la SMART S.A., o subsidiară a Transelectrica. Este vorba despre compania de stat care asigură mentenanța Sistemului Energetic Național.

Femeia a dat un concurs în care cea mai tehnică cerință a fost „cunoaștere PC pachet MS Office 2010”. Pe data de 24 iunie s-a publicat anunțul de concurs. A urmat o perioadă de înscriere mai scurtă de o săptămână, iar pe 2 iulie a avut loc examenul.

Alexandru Cristea, deputat PNL, a dezvăluit, la Realitatea PLUS, că Raluca Paraschiv este membru PNL Sector 4. Același parlamentar a mai spus că Paraschiv a mai încercat să prindă și în trecut un post la stat, însă, în momentul în care i-a văzut CV-ul, fostul președinte al PNL București, Violeta Alexandru, s-a opus.

Conform Lumea Politică, în trecut, Raluca Paraschiv oferea servicii de dans din buric. Pentru un dans, ea solicita 100 de euro conform unui anunț prin care își promova serviciile. Existau și pachete mai scumpe în funcție de mișcarea buricului și ritmul utilizat.

Ea a frecventat și cursurile postliceale ale Școlii de Poliție și vreme de șapte ani a lucrat la Poliția Rutieră din București. A recomandat-o și faptul că este fata unuia dintre mulții lideri de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne.

Vezi și Marea reformă promisă de Lucian Bode la Ministerul de Interne mai așteaptă! Concurs cu un singur candidat pentru șefia IPJ Olt

Profesorul Adrian Cioroianu: În momentul de față, dosarul Roșia Montană are peste 90% șanse de a fi inclus pe lista Patrimoniul Mondial UNESCO’

Greul din Poliție, care a băgat un celebru procuror după gratii, a fost prins cu o avere nejustificată! Anul acesta a fost condamnat la închisoare, pentru că a încercat mușamalizarea propriului accident

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare