sursa foto:  stiripescurt.ro

Fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, săgeată către actuala conducere a USR: ‘Să putem vota conducerea, deciziile importante’

Fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a prezentat 3 motive pentru care vrea să devină șeful Uniunii Salvați România.

Printre altele, Octavian Berceanu vrea digitalizarea USR-ului, astfel încât să poată fi votate conducerea și deciziile importante, lăsând de înțeles că, la momentul actual, acest lucru lipsește din partidul condus interimar de Cătălin Drulă.

„3 lucruri pentru care vreau să fiu președintele USR PLUS :

1. Pentru a susține ascensiunea femeilor în politică.
2. Pentru a-l face „Platformă de Mediu” (pe zona de est a Europei). Un subiect cu un potențial uriaș.
3. Pentru a-l digitaliza, astfel încât să putem vota conducerea , deciziile importante, data alegerilor sau ieșirea/intrarea la guvernare.

Trebuie să știm cum sunt cheltuiți banii noștri de către politicieni, care este eficiența politicienilor, a primarilor și a consilierilor locali, câți membri sunt în fiecare localitate, în fiecare lună.

În acest mod oamenii sunt încurajați să participe la deciziile politice. Doar așa oamenii își pot decide viitorul, nu o dată la 4 ani .
Digitalizarea politicii ne scoate din negura dictatorilor, a baronilor locali și a găștilor. E singura cale prin care putem pune presiune și pe celelalte partide și să devenim o democrație autentică.

Tu ce zici?”, spune Berceanu.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare