sursa foto:  adevarul.ro

Foto. Cine e polițistul de 21 de ani, care sub influența alcoolului și a drogurilor, a dat cu mașina peste o femeie

Un polițist de 21 de ani, încadrat la Poliția Transporturi Constanța, a dat cu mașina peste o femeie în Caracal. Tânărul se afla sub influența alcoolului în momentul accidentului, el fiind, totodată, testat pozitiv la două substanțe interzise.

Numele său este Codruț Silvian Florin Belea și este din Caracal. Acesta a fost ținut circa 10 ore la audieri, după producerea accidentului.

Marți, 5 septembrie 2023, el a lovit cu mașina o femeie de 33 ani care doar ce coborâse dintr-un autovehicul și se îndrepta către fabrica din Caracal la care lucra.

Accidentul a avut loc pe strada Vornicu Ureche, chiar la poarta fabricii. În mașina polițistului se mai aflau doi elevi ai școlii de poliție din Câmpina și o tânără în vârstă de 24 de ani, rudă cu șoferul. Tânăra le-a spus inițial polițiștilor că ea s-ar fi aflat la volan, în timpul cercetărilor ieșind însă la iveală că de fapt încerca să-l acopere pe Codruț Belea, scrie Adevărul.

Conform sursei citate, femeia de 33 ani a fost inițial transportată la Spitalul Municipal Caracal pentru îngrijiri medicale, medicii luând decizia să o transfere la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Slatina. Ulterior, aceasta a fost internată. Pacienta este spitalizată în cadrul secției Ortopedie și va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

 „Are fractură la nivelul humerusului și la nivelul cotului, la nivelul capului radial stâng, cu paralizie de nerv”, a spus purtătorul de cuvânt al SJU Slatina, medicul Emilian Postelnicu.

IPJ Constanța îl cercetează disciplinar

„Ca urmare a producerii unui accident de circulație, la data de 5 septembrie a.c., în municipiul Caracal, județul Olt, vă aducem la cunoștință următoarele:

În urma informării, de către Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a fost dispusă cercetarea disciplinară, cu privire la aspectele sesizate, față de persoana în cauză”, au informat reprezentanții IPJ Constanța.

Ce a transmis IPJ Olt:

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal.

Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive”.

Foto: Adevarul.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare