sursa foto:  rador.ro

Foto. Cum arată noua vilă cumpărată recent de Emil Boc. Spre ce lac are vedere

Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc și-a cumpărat de curând o casă în localitatea Câmpenești, comuna Apahida, la câțiva kilometri de Cluj-Napoca.

Locuința este situată pe strada ”polițiștilor” din Câmpenești, o zonă unde parcelele de 500 de metri pătrați, sunt concesionate de polițiști. De altfel, spun cei care locuiesc în zona respectivă, casa respectivă a fost construită de la o polițistă care lucrează la Serviciul de Înmatriculări și Permise de Conducere, pe două parcele concesionate în perioada 2003-2004, de către Primăria Apahida, la o sumă modică.

”Doamna în cauză a avut două parcele de 500 de metru pătrați pe care le-a comasat într-un singur lot de 1000 de metri pătrați, pe care a construit o casă cu vedere la lac. Această proprietate a fost cumpărată de Emil Boc”, a declarat unul dintre polițiștii care locuiesc în zonă.

Casa este are vedere la lacurile de pescuit dar nu este situată în imediata apropiere a acestora.

Ce spune Boc despre casa cumpărată recent

Proprietatea are 105 mp și a costat 115.000 de euro. Terenul este de 1.000 de mp, având perspectivă foarte bună asupra lacurilor. Primarul nu a trecut în declarația de avere vreun credit nou, ceea ce arată că acest nou imobil a fost plătit cu bani adunați din economiile de anii trecuți.

Primarul Clujului declara la finalul aprilie 2021 că a cumpărat o casă în Câmpenești. Surse apropiate familiei Boc au declarat pentru Foaia Transilvană că primarul Clujului nu și-a dorit foarte tare să cumpere această locuință. În schimb, Emil Boc a cedat în fața insistențelor soției lui, Oana Boc, care este cadru didactic la Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș Bolyai. Oana Boc a scris mai multe cărți de poezie pe care le-a publicat la edituri de prestigiu. Se pare că locuința de la Câmpenești care are o terasă foarte generoasă cu privire la lacurile din zonă îi va aduce Oanei Boc inspirația de care are atât de multă nevoie, conform celor de la foaiatransilvana.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare