sursa foto:  ecopolitic.ro

Foto. Întâlnire secretă între Victor Ponta și Ludovic Orban! Liderul Pro România, prins în fapt! Se confirmă sursele Bugetul.ro

Duminică, Bugetul.ro a publicat în premieră informația potrivit căreia liderul Pro România, Victor Ponta, duce negocieri secrete cu partidul condus de Ludovic Orban.

Surse liberale susțin pentru bugetul.ro că Victor Ponta a făcut potecă în Modrogan 1 (sediul PNL) unde ar fi avut mai multe negocieri de taină cu Ludovic Orban, totul cu știința și aprobarea președintelui Klaus Iohannis care își dorește destructurarea PSD”, scria ieri Bugetul.ro.

Vezi și Victor Ponta și Pro România au intrat în Republica lui Iohannis. Jocurile care fac din PSD singurul opozant al Regimului (surse)

Acum, o fotografie publicată de Național confirmă sursele Bugetul.ro. Imaginea îl înfățișează pe Ponta ieșind pe porțile din Modrogan.

Deși a dorit ca întâlnirea să fie departe de ochii presei, liderul Pro România a fost surprins la ieșirea din curtea PNL. Prezența lui Ponta alături de liberali nu mai pare atît de suprinzătoare după ce zilele trecute, în direct la un post de știri, a spus că “dacă viitorul guvern va depinde de voturile UDMR, mai bine le dau eu voturile!”.

Ponta speră că va reuși să atingă pragul de 5% și să devină un partid-balama care să-și negocieze susținerea față de un guvern în jurul PNL. Așa se și explică prezența sa la sediul din Modrogan, urmată apoi de participarea la ceremonia extreme de retrânsă de 1 Decembrie, de la Arcul de Triumf, alături de Iohannis și Orban”, scrie Național.

Vezi și

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare