Frații ‘Dedeman’ uimesc din nou- Cei vizați de decizia lor au primit vestea cea mare!

Frații ‘Dedeman’ au dat lovitura chiar cu câteva săptămâni înainte de finalul anului, făcând astfel un cadou incredibil de Crăciun. Pe lângă mega investiția făcută atunci când au decis să mai deschidă încă un magazin, aceștia au dat și marea veste pe anul 2019 care vizează zeci de oameni. 

Magazinul Dedeman Zalău, situat pe Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 84B a presupus o investiție totală de 12 milioane de euro și a creat 175 de locuri de muncă.

Suprafața totală a noului magazin este de 12.700 mp, dintre care 2.500 mp sunt alocați pentru sera în care sunt expuse plantele, produsele de grădină și cele pentru activitățile în aer liber. De asemenea, magazinul pune la dispoziția clienților și 300 de locuri de parcare.

Toți cei care au în plan să-și construiască o casă, să-și renoveze sau să-și amenajeze locuința sau grădina, vor găsi de acum la Dedeman Zalău cele mai bune soluții pentru proiectele lor, însoțite de prețuri corecte și consultanță de specialitate.

„Suntem bucuroși să încheiem anul 2019 așezând pe hartă magazinul Dedeman cu numărul 50. Ne-am setat acest obiectiv cu mult timp în urmă, iar acum devine realitate prin inaugurarea magazinului din Zalău. Ne întregim astfel prezența în partea de vest a țării și ne respectăm promisiunea de a veni mai aproape de toți clienții noștri, care până acum aveau la dispoziție doar magazinele din județele vecine și magazinul online.” – Dragoș PAVĂL, Președintele companiei Dedeman.

Noul magazin îi așteaptă pe sălăjeni într-un spațiu generos, cu raioane dispuse intuitiv, în care sunt prezentate peste 45.000 de produse pentru casă și grădină. Aproximativ 84% dintre acestea provin de la producători din România.

Showroom-ul de mobilă are o suprafață de 1.200 mp și prezintă zeci de modele de canapele, colțare, mobilier pentru dormitoare, livinguri și bucătării.

Showroom-ul de gresie și faianță ocupă un spațiu de 1.300 mp și este alcătuit din decoruri ce ilustrează modul în care colecțiile de plăci ceramice pot fi combinate cu produsele sanitare, cu piesele de mobilier și diversele accesorii, pentru a amenaja o cameră de baie elegantă, primitoare și echipată corespunzător.

Având în vedere că inaugurarea are loc cu o săptămână înainte de Crăciun, noul magazin își așteaptă clienții cu sute de oferte speciale pentru produse de sezon, decorațiuni de sărbătoare, brazi naturali și artificiali, instalații luminoase, electrocasnice, mobilier, idei de cadouri pentru cei dragi, dar și pentru locuință.

Pentru cei care se decid mai greu în privința darurilor de Crăciun, Dedeman oferă posibilitatea achiziționării de carduri cadou însoțite de o felicitare de sezon gratuită.

Gama variată de produse este completată de servicii adiționale precum serviciul de proiectare băi și bucătării, mixare vopsele, confecționare perdele, livrare marfă, dar și de magazinul online, susținut inclusiv de o aplicație mobilă.

Dedeman Zalău este singurul magazin nou inaugurat în 2019, după ce magazinele din Focșani și Onești au fost extinse și redeschise în decursul acestui an.

Dedeman în cifre

– 50 de magazine, patru centre logistice, parc auto propriu;
– peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;
– peste 11.000 de angajaţi;
– între 7.500 – 18.000 mp suprafaţa unui magazin.

Vezi și:

EXCLUSIV Ludovic Orban, pompierul de serviciu! A stins scandalul! 2.000 de oameni nu mai demisionează

E oficial- Cât va fi salariul minim de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV Ludovic Orban l-a sunat pe Dumitru Coarnă! E oficial: S-au înțeles în privința pensiilor și salariilor polițiștilor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare