sursa foto:  elitaromaniei.ro

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, cea mai mare tranzacție imobiliară din istorie!

Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii lanțului Dedeman, ar putea parafa cea mai mare tranzacție de pe piața imobiliară, încheiată vreodată în România.

Frații „Dedeman” ar putea cumpăra întregul portofoliu de proprietăți deținut de investitorul imobiliar austriac CA Immo în România, o tranzacție, semnalată în premieră de Profit.ro, cu o valoare potențială de peste 400 de milioane de euro, cea mai mare consemnată vreodată pe piața imobiliară locală, scrie profit.ro.

Conform sursei citate, CA Immo urmează să selecteze una dintre cele 5 oferte primite. Astfel, frații Pavăl, ar putea urca de pe locul 5 direct pe locul 2 în clasamentul celor mai mari proprietari de spații pentru birouri din România, după Globalworth și depășind competitori precum AFI Europe, Immofinanz și Liviu Tudor.

Această tranzacție ar putea să devină cea mai mare realizată vreodată pe piața imobiliară românească, după vârful atins de vânzarea portofoliului de birouri al NEPI Rockcastle către AFI Europe la un preț de peste 300 de milioane de euro.

Vezi și Începând de azi, e oficial! Frații ‘Dedeman’, acum și pe piața farma!

Recent, frații Pavăl au intrat pe piața farma

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, au intrat și pe piața farmaceutică. Tranzacția a fost autorizată de Consiliul Concurenței.

Prin Pavăl Holding, frații Pavăl au achiziționat un pachet de 30% din capitalul social al companiilor Farmacia Tei și Bebetei Investments Group.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Pavăl Holding intră în acționariatul companiilor Farmacia Tei și Bebetei Investments Group, se precizează într-un comunicat de presă al Consiliului Concurenței.

Pavăl Holding S.R.L. a achiziționat 30% din capitalul social al companiilor Farmacia Tei S.R.L. şi Bebetei Investments Group S.R.L. și va controla firmele, împreună cu Roxana Maftei.

Farmacia Tei S.R.L. comercializează cu amănuntul produse farmaceutice și parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii fizice (5 în București și una în Constanța), precum și online.

Bebetei Investments Group S.R.L. comercializează cu amănuntul produse de îngrijire personală și produse destinate copiilor, prin intermediul a 5 magazine fizice (4 în București și unul în Constanța), precum și a unui magazin online. În plus, Bebetei deține în București și o drogherie.

Pavăl Holding S.R.L. este societatea mamă a unui grup de companii care desfășoară activități precum: comercializarea cu amănuntul a articolelor de bricolaj, întreținerea și repararea autovehiculelor, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, închirierea și subînchirierea de bunuri proprii sau închiriate, fabricarea cărămizilor, a ţiglelor şi a altor produse pentru construcţii.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare