Fructe și legume în schimbul PET-urilor- În ce hypermarket-uri este posibil

Fructe și legume în schimbul PET-urilor! Timp de 10 zile, clienţii din  6 oraşe vor putea cumpăra fructe şi legume provenite de la producători locali în hipermarketul Carrefour din oraşul lor, cu PET-uri.

Fiecare PET valorează un fruct sau o legumă! Carrefour transformă plasticul în monedă pentru a stimula consumatorii să folosească plasticul în mod inteligent, prin reducere, refolosire şi reciclare.

Plata cu PET-ul va staţiona timp de 10 zile în cele 6 oraşe, după cum urmează:

-Carrefour Cluj şi Carrefour Constanţa: 11 octombrie – 20 octombrie

– Carrefour Oradea şi Carrefour Timişoara: 25 octombrie – 3 noiembrie

–  Carrefour Buzău şi Carrefour Park Lake: 8 noiembrie – 17 noiembrie

„Plata cu PET-ul, parte a programului Punem preţ pe plastic, reprezintă o iniţiativă strategică din programul de sustenabilitate al Carrefour România. Succesul pe care l-a avut programul în Bucureşti ne convinge că suntem pregătiţi să luăm plasticul în serios şi să îl folosim inteligent”, a declarat Felician Cardoş, Manager Mediu Carrefour România.

Plata cu PET-ul va fi implementată în Bucureşti, Constanţa, Cluj, Timişoara şi Oradea cu sprijinul Greenpoint Management şi Green Academy, iar în Buzău cu sprijinul Primăriei Municipiului Buzău şi Green Resources Management S.A., în cadrul unor campanii de informare şi educare a publicului şi operatorilor economici din fiecare oraş.

Programul-pilot „Plata cu PET-ul” s-a desfăşurat la Bucureşti, în Carrefour Băneasa, timp de aproape 3 săptămâni. La final, Carrefour a colectat peste 7,5 tone de PET-uri, iar cei peste 3.000 de oameni care au vizitat standul au primit la schimb peste 2 tone de fructe şi legume provenite de la producători locali, potrivit adevarul.ro

 

Vezi și:Viitorul Ministru al Muncii dă cărțile pe față! Ce se va întâmpla cu banii tuturor românilor

Lovitură puternică pentru acești angajați – Riscați să rămâneți fără salarii

Mare atenție, șoferi! Noile prevederi intră în vigoare din 12 octombrie- Riscați să rămâneți fara permis

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare