Fugit din țară după ce a fost condamnat la închisoare, Ionel Arsene s-a predat!

Condamnat definitiv la închisoare cu executare, Ionel Arsene, fost președinte al Consiliului Județean Neamț, a fugit din țară în Italia.

Acum, Ionel Arsene s-a predat autorităților italiene, la Bari, aflându-se în prezent în arest, au informat surse judiciare ale publicației Adevărul.

Sursele citate au afirmat că fostul preşedinte al CJ Neamţ s-a predat şi a fost reţinut, fiind în prezent arestat la Bari, Italia.

Urmează ca instanţa din Italia să decidă asupra confirmării mandatului de arestare.

Arsene, pe lista „Most Wanted”

La 10 martie 2023, preşedintele legislativului nemţean a fost condamnat definitiv, pentru fapte de corupţie, magistraţii de la Curtea de Apel Braşov hotărând o sentinţă de 6 ani şi 8 luni de detenţie. Mandatul trebuia pus în executare de poliţişti, dar Arsene nu a fost găsit la domiciliul din Târgu Neamţ.

Ulterior, s-a aflat că a fugit din țară, fiind „urca”t pe site-ul Poliției Române, la rubrica „Most Wanted”, pe lista celor mai periculoși infractori căutați de Poliția Română.

Anunțul Poliției Române:

„Condamnare: 6 ani si 8 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Fapta: Persoana a savarsit doua fapte de trafic de influenta in perioada iunie-iulie 2015. Semnalmente: inaltime – 1,85m; greutate – cca.85 kg; constitutie normala; par grizonat; ochi caprui”

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare