Funcționarii, despre planurile Violetei Alexandru: Luăm microbi de la pensionari

Funcționarii au reacționat după ce Violeta Alexandru a declarat de planuri are cu Casa de Pensii! Ministrul spune că s-a întâlnit cu probleme în momentul în care a vrut să elimine pereţii dintre funcţionarii caselor de pensii şi pensionari. Toţi funcţionarii i-au sărit în cap, pe motiv că vor lua microbi de la oameni. 

„Când începi să faci niște schimbări, precum cele de la Casa de Pensii, apare reacții de genul: „Noi luăm microbi de la pensionari”. Dar dacă nu-ți place să lucrezi cu oamenii. Îți arată că sistemul nu vrea să interacționeze cu beneficiarii. Sursa problemei e lipsa de performanță din administrație, lipsa de răspundere pentru management, lipsa de management pentru selectarea acelor persoane potrivite pentru fișa postului. Dacă nu-ți selectezi oameni buni care să lucreze cu pensionari, care să le explice oamenilor problemele cu care se lovesc, atunci nu ai ce căuta acolo.

Reamintim că pe 16 ianuarie, Violeta Alexandru a anunţat că, până în 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucureşti trebuie să reamenajeze zona de lucru cu publicul, pentru a înlătura pereţii dintre angajaţi şi cetăţeni.

„Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în faţa funcţionarului”, a arătat Alexandru, care a emis un ordin prin care zona trebuie amenajată cu mese cu câte două scaune, astfel încât şi funcţionarii şi pensionarii să poată sta comod.

„Zis şi făcut! Până la 31 ianuarie 2020, Casele locale de pensii din Bucureşti au obligaţia de a finaliza procesul de re-amenajare a zonei de interacţiune cu cetăţenii. Fără pereţi între cetăţeni şi angajaţii statului. Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în faţa funcţionarului”, scria Violeta Alexandru pe Facebook.

 

Vezi și:

EXCLUSIV Audio. Atenție, Marcel Vela, avem dovada! Șef din Poliție prins pe înregistrare

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare