sursa foto:  agerpress.ro

Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, trumpiști, vina este doar la ei, pentru că au toată pueterea’

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD, a lansat un nou atac dur pe pagina sa de Facebook la adresa Guvernului Orban, ‘un guvern care nu-și recunoaște propriile erori, nu învață din acestea, nu le îndreaptă este un guvern anti-național’.

”Rușii, chinezii, conspiraționiștii, negaționiștii sunt de vină pentru tot și nu incompetența guvernului. Orban, Cîțu, Anisie, Tătaru sunt perfecți. Dacă îi întrebi pe peneliștii de la guvernare de ce nu testează extins, pentru a preîntâmpina răspândirea comunitară, îți închid gura că “ești cu rușii”! Dacă oamenii cer socoteală pentru împrumuturile pe bandă rulantă, împovărătoare, ei scot cealaltă replică : “sunteți cu chinezii” ! Dacă cineva îndrăzneste să pomenească despre afacerile cu materiale sanitare din starea de urgență, primește automat eticheta de “conspiraționist”. Și mai grav , dacă întrebi vreun om de-al lui Orban cu ce sunt mai periculoase piețele decât magazinele, ți se lipește eticheta de “negaționist al virusului”, “un om de nimic”.
Asta este definiția bătăii de joc la adresa populației. Un guvern care nu-și recunoaște propriile erori, nu învață din acestea, nu le îndreaptă este un guvern anti-național.
Un guvern căruia nu-i pasă de oameni.
Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, conspiraționiști, negaționiști, trumpiști, gaura din stratul de ozon etc, vina este doar la ei, pentru că au toate pârghiile, toate bugetele, toate instituțiile.
Toată puterea!

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare