sursa foto:  business-review.eu

Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Cîțu și Popescu: ‘Ambii miniștri mint populația, practică un atac nedemn la adresa mea ca primar’

Primarul general, Gabriela Firea i-a atacat dur pe miniștrii PNL, Florin Cîțu și Virgil Popescu,  cei care amenință că vor pune poprire pe conturile Primăriei.

„Doi miniștri demiși care în loc să se ocupe de ceea ce le permite legea, se ocupă cu participarea la talk-show-uri, venind doar cu informații mincinoase.

Ce s-a lansat în spațiul public, că noi cumpărăm ieftin de la ELCEN și vindem mai scump, este fals. Tariful pentru Termoenergetica este de 220 de lei. Este stabilit de ANRE.

Ambii miniștri mint populația, practică un atac nedemn la adresa mea ca primar. Este de râsul plânsului. Este ca și cum un domn i-ar face o promisiune de căsătorie unei domnișoare, dar nu se mai căsătorește și apoi vrea să divorțeze. Cum poate ministrul Popescu să pună poprire pe cont pe ceea ce nu datorăm? Ministrul are o relație cu mine doar în somn.

Noi nu facem nici evaziune fiscală, ca ministrul ecpnomiei care a băgat în faliment mai multe firme. Sunt atacuri numai și numai politice. Domnul Cîțu ar fi inclus pe analizele PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Sunt atacuri politice nedemne”, a declarat Gabriela Firea.

 

Vezi și:

EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

EXCLUSIV După mega-alianța Stângii, Rareș Bogdan reacționează! Dezvăluire din interior: Nu vom sta cu mâinile în sân

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare