sursa foto:  business-review.eu

Gabriela Firea face noi acuzații: A fost un plan foarte bine pus la punct! S-au gandit la un plan diabolic

Gabriela Firea a declarat joi că este convinsă de existenţa unui „plan diabolic” al PNL prin care au fraudat alegerile locale, parte a acestui plan fiind chiar şi exipoll-ul CURS-Avangarde prezentat la Antena3 în seara alegerilor, care a arătat o diferenţă de aproape 10 procente în favoarea lui Nicuşor Dan, în timp ce în numărătoarea parţială a BEC, ecartul este de doar 4,7 puncte.

,,Cred că a fost un plan foarte bine pus la punct. Conducerea PNL era resemnată în ultimele zile că va pierde alegerile din București. Probabil că în ultimul moment s-au gândit la un plan diabolic. Așa se explică și diferența de la exit-poll-ul CURS-Avangarde, de 10% între mine și Nicușor Dan. A bătut toate recordurile, va rămâne ca cel mai trucat exitpoll de pe planetă, dovadă că diferența dintre noi e de 4 și ceva %, nici măcar 5%”, a spus joi Gabriela Firea la ieșirea din sediul PSD.

Exit-poll-ul realizat de CURS și Avangarde a fost singurul realizat în București în ziua alegerilor, iar rezultatele au fost transmise de toate televiziunile.

Exit-poll-ul final al CURS / Avangarde dădea o diferență de 9,6 puncte procentuale între Nicușor Dan (47,8%) și Gabriela Firea (38,2%), în timp ce rezultatele parțiale ale BEC arată o diferență de 4,7 puncte între cei doi (42,78% pentru Nicușor Dan față de 37,99% Gabriela Firea).

Sociologul Remuș Ștefureac (INSCOP) a explicat că alegerile din acest an au avut loc într-un context fără precedent, marcat de pandemia de Covid, ceea ce a dus la un grad major de incertitudine legat de predicțiile sociologice

 

Vezi și:

Întrebarea-cheie la care trebuie să răspundă cei surprinși pe camerele de supraveghere de la BES 1

Veste bună pentru tinerii care vor să își achiziționeze o locuință. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare