Gabriela Firea îl ia la rost pe Rareș Bogdan:Ceva concret despre amânarea majorării alocațiilor, despre vârsta de pensionare până la 70 de ani?

Gabriela Firea îl ia la rost pe Rareș Bogdan. Primarul General al Capitalei, îi pune cateva întrebări liberalului, după ce a anunțat că va depune plângere penală împotriva lui.

Edilul PSD îi cere liderului PNL să prezinte date concrete cu privire la creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani, respectiv amânarea majorării alocațiilor pentru copii.

„Depun plangere pe numele cetateanului Bogdan Rares. Sa vina in fata instantei cu dovada ca eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA si ca am furat, asa cum a declarat azi. Sa aduca dovezi palpabile, nu vorbe.

La o declaratie atat de grava, trebuie ca are si dovezi. Si nu tine in justitie daca iese vreo colega de partid sa spuna ca a fost metafora sau pamflet.

Later edit : ceva concret despre amanarea majorarii alocatiilor pentru copii, despre varsta de pensionare pana la 70 de ani – muncim pana murim -, despre renuntarea la autostrazi si alte fapte de vitejie la guvernare… ar avea domnul europarlamentar ceva de spus?”, se arată pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea

 

Vezi și: Mână liberă pentru polițisti! Ce vor putea face în doar câteva zile? 

EXCLUSIV Un greu din Poliție, executat? Marcel Vela dezvăluie că a fost demarată cercetarea

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare