sursa foto:  agerpress.ro

Gabriela Firea: ‘Mi-am depus candidatura pentru al doilea mandat de primar; am făcut-o cu gândul la bucureșteni’

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi-a depus, duminică, dosarul de candidatură pentru un al doilea mandat.

 

„Am făcut-o cu gândul la bucureşteni, ca şi prima dată. Am văzut că, în ultima perioadă, se practică gândul la cifre, la PUZ-uri, la autostrăzi suspendate, nimeni nu vorbeşte despre oameni. Cred că oamenii sunt cei mai importanţi. Am dovedit ataşamentul pentru bucureşteni în toţi aceşti ani şi, cu precădere, şi în această perioadă grea de pandemie”, a spus Firea, la ieşirea de la Biroul electoral de circumscripţie din municipiul Bucureşti.

 

 

 

 

 

Ea a afirmat că România se află într-un „război sanitar”, care va aduce o criză economică şi, de aceea, principala grijă este aceea de a trece cu bine peste ea.

 

 

 

 

„Am dotat din primul moment spitalele din Capitală, ele arată mult mai bine decât spitalele Ministerului Sănătăţii, am avut grijă de cadrele medicale să aibă materiale de protecţie şi tot ceea ce este necesar, inclusiv capacitate foarte mare de testare, de aceea Bucureştiul nu a devenit focar, chiar dacă este un număr mare de persoane infectate în spitalele din Bucureşti, acestea nu sunt toate din Capitală, sunt şi din alte judeţe ale ţării”, a spus Gabriela Firea.

 

 

 

Ea a vorbit despre demararea unui program pentru donarea de plasmă sanguină, care ar putea salva mii de vieţi, şi a invitat Guvernul să se alăture demersului Primăriei Capitalei „pentru că ceea ce este important sunt oamenii”.

 

 

 

„În timpul în care Guvernul ne recomanda să stăm în case, unii dintre reprezentanţii Guvernului şi ai PNL făceau afaceri grase, aş aminti doar de afacerea UNIFARM, de raportul Curţii de Conturi. Înainte de pandemie, o mască se cumpăra cu 30 de bani, Guvernul a cumpărat-o cu 32 de lei. Iată că ei au ştiut să facă afaceri pe spinarea oamenilor îngrijoraţi”, a susţinut Firea.

 

 

 

Gabriela Firea candidează din partea Partidului Social Democrat.

 

 

Duminică seara, va avea loc, la sediul central al PSD, lansarea candidaţilor Partidului Social Democrat pentru alegerile locale din Bucureşti. La eveniment ar urma să participe preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, candidatul PSD la Primăria Capitalei, primarul general Gabriela Firea, candidatul la Primăria Sectorului 1 – Daniel Tudorache, candidatul la Primăria Sectorului 2 – Dan Cristian Popescu, candidatul la Primăria Sectorului 3 – Aurelian Bădulescu, candidatul la Primăria Sectorului 4 – Daniel Băluţă, candidatul la Primăria Sectorului 5 – Daniel Florea şi candidatul la Primăria Sectorului 6 – Gabriel Mutu.

Citește și:

Șoc total! Dosar cu un prejudiciu de 10 milioane de euro, clasat de DNA. Cercetările au fost făcute împreună cu OLAF și DLAF

Veste bună pentru anumiți angajați! Se dau noi sporuri

Pensiile, direct vizate! Florin Cîțu a făcut anunțul

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare