sursa foto:  business-review.eu

Gabriela Firea a dres-o! I-au recunoscut valoarea

Primaru Capitalei, Gabriela Firea, a sărit in apărarea lui Tudor Gheorghe printr-o postare pe Facebook.

Primarul general al Capitalei distrubuie un interviu al artistului la Europa FM, alături de un comentariu:

„Pe cand Tudor Gheorghe era bun. Cool. Genial. Patriot. European. Plin de har. Si vizionar.

Un interviu emotionant realizat de Andreea Esca la Radio Europa FM. Despre sperante naruite si minuni infaptuite, evolutie si regres, despre suflet si dispret, natura umana si fiinta in voga dar superficiala, despre Toparceanu, Minulescu si Brancusi.

Despre cum suntem, respiram, stim, iubim, simtim. Despre el si noi. Despre umilinte si tradari. Viata. Asa cum e ea. Traita sau doar privita. Ori pipaita.

“Voi lupta pana la ultima picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine” – Ion Ratiu.”, a scris Gabriela Firea

Proiectul a fost aprobat cu 33 de voturi pentru, 7 abtineri si 3 voturi impotriva. Au votat pentru 24 de consilieri PSD, 4 consilieri PMP, 2 consilieri ALDE si 3 consilieri PNL, in timp ce impotriva proiectului au votat 2 consilieri USR si 1 consilier PNL. De asemenea, s-au abtinut 6 consilieri USR si 1 consilier PNL.

Miercuri, Tudor Gheorghe a fost votat, în Consiliului General al Capitalei, cetățean de onoare al Bucureștiului în plin scandal referitor la ”Degeaba 30”.

„Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai mari artişti ai tradiţiei româneşti, reuşind de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susţine şi să reinterpreteze într-o manieră originală moştenirea desprinsă din negura vremurilor ce face parte de secole din viaţa satului. Talentul şi prezenţa scenică sunt inconfundabile, iar sălile de concert sunt pline la fiecare apariţie a sa”, se arată în referatul de aprobare a proiectului., anunută dcnews.

Vezi și

A apărut lista remanierii! Cine sunt miniștrii care ar putea fi executați? Out din Guvernul Orban?

Semnalul de alarmă a fost tras! Ce se întâmplă cu polițele RCA

EXCLUSIV Probele care au ajuns pe masa DGA! Informații despre greul cercetat la ordinul lui Marcel Vela, după plângerea lu Dumitru Coarnă

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare