sursa foto:  business-review.eu

Gabriela Firea spulberă Guvernul Orban: ‘Votul este singura soluţie pentru a scăpa de miniştri incompetenţi şi inumani’

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea transmite că votul la alegerile parlamentare „este singura soluţie pentru a scăpa de miniştri incompetenţi şi inumani precum Cîţu, Tătaru, Anisie, Violeta Bau Alexandru”, care „dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, că se poate mai rău azi decât ieri şi mâine faţă de azi”.

Mă întreabă prieteni şi cunoscuţi ce rost mai are să meargă la vot pentru alegerile parlamentare, dacă la locale a văzut o ţară întreagă ce s-a întâmplat şi nimeni nu a luat vreo măsură. Răspunsul este simplu: tocmai de aceea! Pentru că, nu pot ei fura, cât putem noi munci şi vota! În plus, votul este singura soluţie pentru a scăpa de miniştri incompetenţi şi inumani precum Cîţu, Tătaru, Anisie, Violeta Bau Alexandru etc.
Cei care, prin măsurile luate, sfidându-i pe români, au compromis economia, sănătatea, educaţia, protecţia socială. Ei ne dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, că se poate mai rău azi decât ieri şi mâine faţă de azi. Iar Orban patronează vesel-inconştient tot acest sistem guvernamental putred”, a afirmat Firea, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Ea a continuat spunând că scopul alegerilor parlamentare este de a se forma un nou guvern.

„Un guvern care să fie format din oameni competenţi, responsabili, cu grijă faţă de salariaţi dar şi pentru investitorii care creează locuri de muncă. Acum, sfidarea conducătorilor faţă de români e maximă, pentru că s-a strâns toată puterea într-o singură “mânā” politică-preşedinte, premier, miniştri, instituţii reprezentative. Un adevărat pericol pentru democraţie!”, a scris Firea, informează news.ro

Citește și:

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Vești bune! Se dau bani pentru o nouă categorie de români

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare