sursa foto:  Capital.ro

Gabriela Firea, un nou atac crunt la adresa Guvernului Orban: ‘Deschideți școlile! Testați copiii și profesorii! Izolați focarele! Aveți cu ce! V-am lasat stocuri, rezerve, spitale dotate, tot ce trebuie!’

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea a lansat vineri pe Facebook un  nou atac la adresa Guverului Orban, pe care îl acuză de impostură și incompetență. Nu inteleg de ce ministerele sănătății și educației nu folosesc aceasta capacitate de testare pregatită pe timpul mandatului meu.

”Alo, guvernul, intram în noiembrie, nu mai suntem în martie, când lumea nu stia ce să facă în pandemie! Deschideți școlile! Testați copiii și profesorii! Izolați focarele! Aveți cu ce! V-am lăsat stocuri, rezerve, spitale dotate, tot ce trebuie! Ca în lumea civilizată! Europa menține școlile deschise, chiar dacă a redus anumite tipuri de evenimente și activități economice.

În București, școlile rămân închise, ca să acopere incompetența guvernului, lipsa de pregătire și umanitate a celor care se ocupă de criza sanitară.
NU am fost de acord cu închiderea școlilor din Bucuresti, ca primar general, când s-a votat acest lucru recent în cadrul Comitetului municipal pentru situații de urgentă! Deci, nu mi-am schimbat părerea de pe o zi pe alta, cum se încearca a se acredita”.

Reprezentanții Primariei Capitalei au votat ÎMPOTRIVA închiderii școlilor în București. Motivul este limpede: am pregătit o capacitate mare de testare pentru elevi și profesori. Posibilele focare pot fi izolate imediat!

”Nu înteleg de ce ministerele sănătății și educației nu folosesc aceasta capacitate de testare pregătită pe timpul mandatului meu.În schimb, țin scolile închise. Nu le pasă de elevi, de profesori, de părinți!
În martie, era normal sa solicitam închiderea școlilor, pe perioada stării de urgență, cand superficialii de la guvern ziceau că mă “agit” fără rost – ei trăiau pe altă lume, organizau alegeri anticipate -, pentru că niciun spital din țară nu era pregătit, nu avea nimeni stocuri de materiale sanitare și de protecție, tot sistemul sanitar era bulversat și nu se putea reacționa corespunzător.
Poate guvernul nu a aflat, dar suntem aproape în iarnă, a trecut demult primăvara, când a debutat pandemia.
Multa rea-credință la guvernare!
Multă impostură!
Multa incompetență!
Să vină Manciu cu ale lui falsuri în acte, și posturi ocupate ilegal, să ne mai mintă și să ne mai manipuleze încă o dată!”, a conchis Gabriela Firea pe Facebook

Citește și:

Analiză cutremurătoare: Peste jumătate de milion de români ar putea ajunge șomeri din cauza crizei provocate de COVID-19

Casa Națională de Pensii Publice vine cu noi oportunități pentru cei care vor să se asigure facultativ la pensie

Ludovic Orban face aceeași mutare ca Viorica Dăncilă! Numire identică făcută de actualul șef al Guvernului

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare