sursa foto:  Capital

George Simion îi răspunde lui Liviu Dragnea după ce l-a acuzat că este omul americanilor: Să nu mai gătească cu ciuperci, se pare că unele sunt halucinogene

Îl sfatuiesc pe domnul Liviu Dragnea sa nu mai gateasca cu ciuperci, ca se pare ca unele sunt halucinogene, a transmis liderul AUR George Simion la Romaniatv, după ce fostul lider PSD a spus că AUR este susținut de americani. 

 

 

 

George Simion a vorbit şi despre ultimul scandal declanşat în Parlament, explicând aparenta altercaţie pe care a avut-o miercuri cu mai mulţi parlamentari USR.

„Cred ca ati vazut imaginile, daca ei nu reusesc niciodata sa termine un lucru… N-au taiat pensiile speciale, nu au facut nimic. Ei sustineau ca sunt pancarte ale profesorilor si le-au abandonat prin Parlament. Am zis sa le ducem macar in biroul viitorului premier, sa vada cerintele. Cert e ca rezistii le abandonasera pe hol.

Au mai aparut acuzatii ca sunt coordonate protestele si ca fac jocul Moscovei. Protestele profesorilor sunt oneste si justificate, iar noi cerem Guvernului sa remunereze corect educatorii noii generatii.”, a declarat George Simion, la România TV.

Preşedintele AUR susţine în continuare că este ţinta forţelor oculte din România, principalul acuzat fiind Florian Coldea.

„Ministerul de Interne al domnului Bode trimite masini sa ma urmareasca, ceea ce ma face sa cred ca acest personaj toxic, Coldea, inca mai are sfori de care sa traga. Am spus, niciodata nu m-am intalnit cu Florian Coldea, in schimb stiu cine s-a intalnit. Domnul Liviu Dragnea, pe care il sfatuiesc sa nu mai gateasca cu ciuperci, ca se pare ca unele sunt halucinogene. Pai ce sa fac, daca toti zic ca suntem oamenii rusilor, si Dragnea zice ca suntem ai americanilor, eu ce sa mai cred? Eu am auzit ca ne pregateste Coldea niste dosare si l-am confruntat direct pe domnul Helvig si l-am intrebat daca domnul Coldea face de capul lui si domnul Helvig mi-a confirmat că face de capul lui”, a încheiat George Simion, conform romaniatv.net

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare