sursa foto:  romaniatv.net

George Simion se ține de cuvânt! AUR votează și moțiunea PSD, dacă ajunge prima la vot

La 7 septembrie, Bugetul.ro l-a contactat pe George Simion, liderul AUR, iar aceasta ne-a declarat că formațiunea sa va vota orice moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, dacă aceasta va ajunge la vot, în Parlament.

Vezi și EXCLUSIV George Simion, despre moțiunea de cenzură depusă de PSD: ‘Votăm orice moțiune’

„Votăm orice moțiune”, a precizat, pentru Bugetul.ro, la începutul lunii septembrie, George Simion.

Astăzi, într-un comunicat de presă, AUR anunță că va vota prima moțiune de cenzură care intră în dezbaterea Parlamentului împotriva guvernului ilegitim PNL-UDMR.

„Guvernul Cîțu trebuie să plece cât mai curând de la conducerea țării. Este lipsit de legitimitate și acționează în total dispreț față de prevederile Constituției. A încercat introducerea ilegală a certificatului COVID și promovează măsuri discriminatorii pe motiv sanitar. Sâmbătă pe 2 octombrie, voi merge la protestul care se organizează la Piața Universității pentru a mă opune introducerii certificatului COVID”, a subliniat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

„AUR va vota pentru debarcarea guvernului Cîțu, indiferent care moțiune de cenzură va intra prima în dezbaterea Parlamentului. Facem asta, dincolo de orice orgoliu, pentru că românii nu mai suportă această guvernare care a instituit dictatura sanitară. PSD a făcut un joc de imagine penibil pe seama întregii societăți românești. A ținut în viață în mod artificial acest guvern și a împiedicat în mod neconstituțional moțiunea inițiată de AUR. Nu vom uita blatul făcut de PSD și Klaus Iohannis”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR. 

Alianța pentru Unirea Românilor semnalează faptul că moțiunea a fost amânată trei săptămâni, ceea ce reprezintă o sfidare a Constituției, lucru confirmat astăzi de Curtea Constituțională, mai transmite AUR.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare