sursa foto:  Hepta

George Simion trage semnalul de alarmă: Se pregătește privatizarea Romsilva, Hidroelectrica, a companiilor românești profitabile

George Simion a tras semnalul de alarmă duminică, la România TV. Președintele AUR susține că se pregătește vânzarea puținelor companii de stat care au mai rămas, după ce în ultimii 33 de ani, aproape toate au ajuns pe mâna unor instituții-mamut cu sediu în centrul și vestul Europei.

Afaceriști multimiliardari se pregătesc să preia și alte companii profitabile din România. Totul, cu ajutorul executivului de la Palatul Victoria, susține George Simion.

„Se pregătește privatizarea Romsilva, a companiilor românești profitabile. Se pregătește privatizarea și a Hidroelectrica. Se pregătește vânzarea metalelor, a resurselor și a metalelor rare din România, se pregătesc a fi vândute.

Nu avem de profitat noi, românii, în urma resurselor solului, subsolului”, a comentat George Simion, la România TV.

Klaus Iohannis încalcă flagrant Constituția, în sensul că deciziile sale nu sunt luate în interesul național, crede liderul AUR.

„De vină este o clasă conducătare care e supusă total. Prietenul domnului Iohannis, Schweihofer, Egger, Kronospan, oamenii apropiați de Iohannis. E un război pe resurse. Cine controlează președintele României, Serviciile, decide unde ajung aceste resurse.

(…) Începuse boicotul împotriva băncilor austriece e normal ca băncile austriece să nu aibă conturi autoritățile statului roman. comisioanele din transferuri se duc in Austria”, a mai comentat George Simion.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare