sursa foto:  Facebook

Gigi Becali, derapaj grosolan la adresa propriei familii! Ce a putut spune patronul FCSB despre fina Gabriela Firea: „Trebuie stăpânită și dată afară”

Este de notorietate faptul că Gigi Becali nu se dă în lături de la declarații explozive. Recent, patronul FCSB a avut un nou derapaj grosolan în cadrul unei emisiuni TV. Acesta a făcut câteva comentarii misogine pe marginea eventualei candidaturi a finei sale, Gabriela Firea, pentru postul de primar general al Capitalei.

Gigi Becali este recunoscut pentru firea sa vulcanică și declarațiile fără perdea pe care le-a făcut de-a lungul anilor. Nu de puține ori, patronul FCSB a avut derapaje sexiste la adresa femeilor. În ciuda faptului că este probabil conștient de gravitatea vorbelor sale, Becali își justifică atitudinea prin prisma religiei.

(VEZI ȘI: Președintele Klaus Iohannis, propus oficial pentru funcția de secretar general al NATO. România și-a notificat partenerii din alianță)

Gigi Becali nu o susține pe Gabriela Firea la

Pe fondul alegerilor locale care se apropie, Gigi Becali a vorbit despre finii săi, Florentin Pandele și Gabriela Firea, în cadrul unei emisiuni TV. În privința candidaturii lui Pandele pentru un nou mandat de primar al localității Voluntari, patronul FCSB a avut numai cuvinte bune. În schimb, eventuala candidatură a Gabrielei Firea pentru postul de primar general al Capitalei nu este văzută cu ochi buni de Becali. Mai mult, acesta a declarat că nu este de acord ca femeile să dețină funcții de conducere importante. Tirada lui Becali a continuat, acesta susținând că femeile trebuie să fie conduse de bărbați, acesta fiind un principiu biblic.

Declarațiile sexiste ale patronului FCSB

„Din punctul meu de vedere, i-aș spune să stea liniștită. I-am spus așa: „E mult mai onorant să fii senator ca femeie decât să te bați ca primar într-un oraș”. Funcția de primar al Capitalei e grea, de bărbat. Bine, acum veți spune că sunt misogin, dar nu. Bărbații sunt mult mai puternici decât femeile. Ca atare, în funcții din astea stresante trebuie să fie bărbat.

Dar o știu foarte ambițioasă și este posibil să nu țină cont nici de mine, nici de Florin, și să candideze nu știu cum, poate independentă. E posibil, la cum o cunosc.

Pe fina mea o susțin până la final în orice fel de funcție. O susțin cu demnitate și am mare încredere în ea în orice funcție. Bine, la președinția partidului nu. Nici la președinția României nu o susțin. Eu nu susțin niciodată o femeie candidat la președinția unui stat. Femeia este făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească.

Bărbatul este după firea și asemănarea lui Dumnezeu, femeia doar după asemănare, nu după fire. Ca atare, femeia având stăpân, pe bărbat, ea nu poate avea funcție de stăpânire.

Așa e lumea acum, dacă aduc femeile acasă mai mulți bani decât bărbații vor să stăpânească bărbații. Dar din fire, la cum a făcut Dumnezeu lumea… dacă ea e făcută din coastă? Păi dacă e făcută din coasta mea, cum să mă stăpânească ea pe mine? E făcută din coastă, bă! Dacă e făcută din coastă de bărbat, cum să-l stăpânească ea pe bărbat?”, a declarat Gigi Becali la România TV.

(NU RATA: Averea fabuloasă strânsă de Traian Băsescu. Fostul președinte ar fi aproape de statutul de milionar)

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare