sursa foto:  noticias.plu7.com

Giorgia Meloni, mesaj pentru Volodimir Zelenski! În iulie a promis că va trimite arme Ucrainei

Giorgio Meloni, liderul Fratelli d’Italia, i-a transmis președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski că poate conta pe sprijinul său.

După ce Zelenski a felicitat-o pentru victoria în alegerile parlamentare din Italia, Meloni l-a asigurat că poate conta pe sprijinul său și că susține cauza poporului ucrainean.

„Dragă Zelenski, știi că poți conta pe sprijinul nostru devotat pentru cauza libertății poporului ucrainean. Rămâi puternic și păstrează-ți credința neclintită”, i-a transmis Meloni lui Zelenski, pe Twitter.

Întotdeauna am apărat și susținut cauza Ucrainei, nu doar pentru că suntem de acord cu cauza, ci și pentru că Italia nu poate risca să fie veriga slabă din alianța occidentală.

(Occidentul) trebuie să știe că se poate baza pe noi. Nu o să tolerez nicio ambiguitate în această privință”, declara, pentru postul RAI, în luna iulie, Giorgia Meloni, conform Reuters, după cum am scris AICI.

Vezi și Lovitură pentru Vladimir Putin! Giorgia Meloni a promis că va furniza arme Ucrainei: ‘Nu o să tolerez nicio ambiguitate în această privință’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare