sursa foto:  ziare.com

Guvernul Cîțu își trăiește ultimele clipe. Ionuț Moșteanu: ‘Parlamentarii USR PLUS vor vota prima moțiune care ajunge la vot’

Deputatul Ionuț Moșteanu a anunțat că parlamentarii USR PLUS vor vota prima moțiune de cenzură care va fi supusă votului.

El a precizat că Biroul Naţional al USR PLUS a mandatat reprezentanţii partidului în Birourile permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor să susţină oricare moţiune de cenzură, a USR PLUS şi AUR sau cea depusă de PSD, care ajunge vot.

„Fiecare zi cu Florin Cîţu este o zi pierdută pentru România. Noi luăm act de faptul că PNL nu a luat în considerare solicitarea USR PLUS de a-l retrage pe Florin Cîţu şi în acest moment singurul instrument pe care îl avem la îndemână este moţiunea de cenzură. Florin Cîţu va pleca, fiind demis prin moţiune de cenzură. Zilele lui Florin Cîţu la Palatul Victoria sunt numărate în acest moment. Vom vedea care moţiune ajunge prima la vot şi parlamentarii USR PLUS vor vota prima moţiune care ajunge la vot”, a afirmat Moşteanu, informează agerpres.ro.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare